CONELLE: Ανοίγει το καινούριο της κατάστημα στο Νeo Plaza

Η αλυσίδα multi-brand καταστημάτων CONELLE ανακοινώνει το άνοιγμα του καινούριου της καταστήματος στο ΝΕΟPLAZA την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021.

Τώρα με ακόμη περισσότερα διεθνή brand σε ένα υπερπολυτελή και άνετο χώρο, μπορείτε να βρείτε τις συλλογές των Juicy Couture, Versace Jeans, Roccobarocco, Cavalli Class, Byblos, Just Cavalli, SEVA, Alexander Cox, CTHROU & άλλα.

Mε ένα φουτουριστικό κονσεπτ εσωτερικού σχεδιασμού, στο νέο κατάστημα CONELLE στο Neoplaza η κάθε γυναίκα μπορεί να βρει τις καινούριες συλλογές γνωστών Ιταλικών και Ελληνικών οίκων. Για πρώτη όμως φορά θα λειτουργήσει εντός του καταστήματος και μεγάλο τμήμα CONELLE Outlet με εκπτώσεις έως και -70% σε ρούχα, υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ.

Η αλυσίδα καταστημάτων CONELLE ξεκίνησε την δραστηριοποίηση της στην Κύπρο το 1997, και συνεχίζει την δυναμική της ανάπτυξη με έξι καταστήματα σε Λευκωσία (Θεμ. Δέρβη 17 και Νεοπλαζα), Λεμεσό (Μακαρίου 184 και Κολωνακίου 25), Λάρνακα και Παραλίμνι.

Τα καταστήματα CONELLE αποτελούν ένα διαφορετικό χώρο shopping experience με στόχο να κάνει προσβάσιμα στο Κυπριακό κοινό διεθνή upcoming και established fashion brands, με σκοπό να ικανοποιήσουν τις τελευταίες ανάγκες και τάσεις του Retail σε μία νέα εποχή.

Σας περιμένουμε στο NEOPLAZA στις 19 Οκτωβρίου 2021!

Ε-SHOP

Συνεχίζεται επίσης η δυναμική λειτουργία του CONELLE e-shop στην διεύθυνση www.e-conelle.com. Παραγγείλτε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια στο ανανεωμένο διαδικτυακό μας κατάστημα.

Οι παραγγελίες αποστέλνονται μέσω κούριερ τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας εντός 2 εργάσιμων ημερών με παράδοση κατ' οικον.

Δειτε Επισης

Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar