Damiani: Μια ρομαντική αγάπη

Ένα διαμάντι Damiani κρατά για μια ζωή: ένα αιώνιο κομμάτι που λάμπει με τη μέγιστη αγνότητα, προστατεύοντας μια υπόσχεση αγάπης. Η τελειότητα, το κόψιμο, το χρώμα και η λαμπρότητα είναι μόνο μερικές από τις ιδιότητες που προσδιορίζουν έναν διαμάντι Damiani. Κάθε κομμάτι μπορεί να αποκτήσει το σχήμα των επιθυμιών σας. Σε χρυσό ή πλατίνα, είναι η έκφραση ενός ονείρου που έγινε πραγματικότητα και φορέας των πιο όμορφων συναισθημάτων. Είστε η πρωταγωνίστρια στην επιλογή του ωραιότερου διαμαντιού και δεσίματος, που οι ειδικοί χρυσοχόοι του Damiani, θα προσαρμόσουν στις επιθυμίες σας, ώστε να νιώθετε πάντα σαν μια πριγκίπισσα.

ΠΕΙΤΕ ΤΟ «ΝΑΙ» ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΡΕΣ ΜΑΣ

Η Damiani κατασκευάζει βέρες για σχεδόν έναν αιώνα. Ο Οίκος ξέρει πώς να μεταμορφώσει την παραδοσιακή βέρα, το σύμβολο της υπόσχεσης της αιώνιας αγάπης, σ’ ένα σύγχρονο αριστούργημα.

Οι προτάσεις σε λευκό, ροζ, κίτρινο και χρυσό πλατίνα, ξεχωρίζουν για την τέλεια εφαρμογή τους χάρη στον σχεδιασμό «άνετης εφαρμογής», με καμπύλο εσωτερικό προφίλ και στρογγυλεμένη άκρη για αρμονική εφαρμογή στο σχήμα του δακτύλου σας. Κάθε βέρα στολίζεται μ’ ένα μικρό διαμάντι, την υπογραφή του Οίκου κι ένα σύμβολο σημαντικής αξίας όπως η ημερομηνία του γάμου σας. Κάθε βέρα μπορεί επίσης να φέρει το λογότυπο του Damiani χαραγμένο στο εξωτερικό της κατόπιν αιτήματος, όπως και κάθε άλλη εξατομίκευση.

ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Μια αξέχαστη στιγμή, που πρέπει να θυμάστε κάθε μέρα της ζωής σας. Δώστε στην αγάπη σας ένα κόσμημα εντυπωσιακής ομορφιάς, για να γιορτάσετε το θαύμα της αγάπης σας που διαρκεί για πάντα.

ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

 

 

 

D.SIDE

Το 2000, o Οίκος πολυτελών κοσμημάτων, επιλέχθηκε από τον σταρ του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ, για να δημιουργήσει ένα κόσμημα που να συμβολίζει την τελειότητα και την αρμονία. Αυτό ήταν η αρχή για τις εμβληματικές γαμήλιες βέρες D.Side: ένα ζευγάρι ομόκεντροι χρυσοί δακτύλιοι, που ενώνονται με 10 διαμάντια λαμπρής κοπής. Πολύτιμο, μοναδικό και ασυνήθιστο: ο μινιμαλιστικός γεωμετρικός σχεδιασμός ενισχύεται με μια ισχυρή συμβολική αξία: το ζευγάρι κύκλων, που συμβολίζει δύο εραστές, εκφράζει την αρμονία, την τελειότητα και την ισορροπία, σ’ ένα αιώνιο δεσμό, όπου και τα δύο στοιχεία συμπληρώνουν το ένα το άλλο χωρίς να χάνουν ποτέ την ταυτότητά τους. Ακριβώς όπως σ’ ένα ζευγάρι, όπου δύο άτομα τελειοποιούν το ένα το άλλο, ενώ παραμένουν πιστοί στον εαυτό τους. Τα διαμάντια που συνδέουν τους δύο κύκλους μαζί συμβολίζουν τις αξίες και τις αρετές ενός ζευγαριού: την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα, την οικειότητα και το πάθος, την ομορφιά και τη δύναμη, την τρυφερότητα και την εμπιστοσύνη, τη σταθερότητα και την εκτίμηση, αντανακλώντας την αμοιβαία ισότητα και σεβασμό, εξασφαλίζοντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ των δύο εραστών. Αυτή η ιδέα της αρμονικής τελειότητας υποστηρίζεται όχι μόνο από τους συμβολισμούς του δακτυλίου, αλλά και με τη χρήση του χρυσού και των διαμαντιών. Γιατί όμως να επιλέξετε αυτά τα δύο υλικά;

Ο χρυσός είναι το ευγενέστερο από τα μέταλλα του οποίου το αλχημικό σύμβολο είναι ο κύκλος, που εκφράζει δύναμη, ευημερία και επιτυχία. Το διαμάντι, που θεωρείται ότι προέρχεται από την ελληνική λέξη «Αδάμαντας», που σημαίνει ανίκητος, ή από το σανσκριτικό "azira", που σημαίνει άφθαρτος, συμβολίζει την πνευματική δύναμη, την τελειότητα και το μεγαλείο, λόγω των φυσικών χαρακτηριστικών της σκληρότητας, της φωτεινότητας και της ακτινοβολίας. Το λαμπρό κόψιμο των λίθων της σειράς δεν επιλέχθηκε τυχαία: αυτό το παλαίο κόψιμο δίνει στα διαμάντια μια κρυσταλλική διαφάνεια απαράμιλλης διαύγειας, λάμψης και διάθλασης.

Ο συναρπαστικός συμβολισμός αυτής της συλλογής έχει προσελκύσει την προσοχή αμέτρητων φίλων κοσμημάτων, τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό, κι ακόμη και σήμερα, 20 χρόνια μετά, πολλοί διάσημοι και λάτρεις της μάρκας, γιορτάζουν τη μεγάλη τους μέρα μ’ ένα δαχτυλίδι D.Side.

 

 

 

ΜΙΝΟΥ

«Μίνου - Η αγάπη μου είσαι εσύ!»

Η Minou είναι η εμβληματική συλλογή του Οίκου, η οποία γιορτάζει την αγάπη, την κομψότητα και την ομορφιά. Ντελικάτος και εκλεπτυσμένος, ο καινοτόμος σχεδιασμός αυτής της συλλογής χαρακτηρίζεται από το προεξέχων δέσιμο 6 σημείων, κάτι που τονίζει, όπως ένα βασιλικό στέμμα, τη λαμπρότητα της πέτρας με απόλυτη κομψότητα.

Χάρη σε όλα αυτά τα στοιχεία, το μονόπετρο δαχτυλίδι Minou είναι ένα από τα πιο διάσημα και πολύτιμα κοσμήματα σε όλο τον κόσμο: η τέλεια δημιουργία για να γιορτάσετε μια υπόσχεση αγάπης!

CUPIDO

Εμπιστευτείτε το μήνυμα αγάπης σας στον καλύτερο πρεσβευτή: τον Έρωτα. Το ισχυρό του τόξο λυγίζει σε μια αρμονική καμπύλη λευκού χρυσού, πυροδοτώντας ένα πολύτιμο μήνυμα αγάπης: το βέλος είναι μια σειρά διαμαντιών που θέλει παθιασμένα να φτάσει στην καρδιά του αγαπημένου σας ατόμου και να μείνει εκεί για πάντα. Ο τέλειος εορτασμός μιας πρότασης καρδιάς ή για να γιορτάσετε τις πιο έντονες στιγμές της ζωής σας, όπως η γέννηση ενός παιδιού ή μια επέτειος. 

Για πληροφορίες: VE Very Exclusive – Τηλ: 22897361

Δειτε Επισης

Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar