Υπεραγορές Αλφαμέγα: Ασφαλές εργασιακό περιβάλλον με πιστοποίηση ISO

Πιστοποίηση για την πολιτική και τα μέτρα που εφαρμόζουν, με στόχο να προσφέρουν ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον στους εργαζόμενούς τους, έλαβαν πρόσφατα οι Υπεραγορές Αλφαμέγα.

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε από την TÜV AUSTRIA Cyprus για το Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 45001:2018. Στόχος του είναι να εκμηδενίσει το ενδεχόμενο ατυχημάτων και να ελαχιστοποιήσει τα προβλήματα ασφάλειας στους χώρους εργασίας, επιβεβαιώνοντας τον σεβασμό των επιχειρήσεων τόσο προς τους εργαζόμενους, όσο και προς τους συνεργάτες και πελάτες τους.

H παράδοση του πιστοποιητικού ISO 45001:2018 στις Υπεραγορές Αλφαμέγα έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Ακρόπολη.

Το πιστοποιητικό παρέλαβε ο Υπεύθυνος Συστημάτων Ασφάλειας και Υπεύθυνος Διαχείρισης ISO:45001 των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Κωνσταντίνος Ορφανουδάκης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόκτηση μιας τόσο σημαντικής πιστοποίησης. Όπως ανέδειξε, «το γεγονός ότι λαμβάνουμε την πιστοποίηση αυτή εν μέσω πανδημίας, σε μια περίοδο ιδιαίτερα ευαίσθητη σε ό,τι αφορά το θέμα της υγείας και ασφάλειας, αποδεικνύει έμπρακτα την υπευθυνότητα που επιδεικνύουν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα απέναντι στους ανθρώπους τους, αλλά και στο κοινό. Με την εν λόγω πιστοποίηση διασφαλίζεται η αποτροπή επαγγελματικών κινδύνων για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, από τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές μας μέχρι τους επισκέπτες και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Επίσης, με την πιστοποπιηση αυτή επιτυγχάνεται η βελτίωση των συνολικών επιδόσεων υγείας και ασφάλειας στην εργασία. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, θα εξακολουθήσουμε να τηρούμε τα πλέον ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Υπεραγορές Αλφαμέγα είναι η μοναδική αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο που είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο ISO 45001:2018.

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν