Άνοιξε τις πόρτες του με φρέσκο, ανανεωμένο και σύγχρονο look(pics)

Εδώ και 21 χρόνια, η υπεραγορά METRO στην λεωφόρο Αγλαντζιάς προσφέρει μία ζεστή και φιλική εξυπηρέτηση στο κοινό της περιοχής, με πολλούς να την αισθάνονται αναπόσπαστο κομμάτι της γειτονιάς τους.

Στα πλαίσια του πλάνου αναβάθμισης όλων των υπεραγορών METRO, που έχει σαν στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, ήρθε και η σειρά του METRO στην λεωφόρο Αγλαντζιάς να ανακαινιστεί πλήρως και να ανοίξει τις πόρτες του σε μία νέα εποχή.

Η εικόνα της ανανεωμένης υπεραγοράς εντάσσεται στην ενιαία αισθητική όλων των METRO, με ένα φρέσκο και σύγχρονο look. Οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό της υπεραγοράς είναι δραστικές και έχει επιτευχθεί βελτιστοποίηση στην αξιοποίηση των χώρων ώστε να διαμορφωθούν μεγάλοι άνετοι διάδρομοι και να αυξηθούν οι χώροι έκθεσης των προϊόντων.

 

Έχουν μεγαλώσει οι χώροι των τμημάτων όπως η ψησταριά ενώ έχουν προστεθεί περισσότερα είδη γενικότερα, όπως στην κάβα, στα βιολογικά και σε πολλές άλλες κατηγορίες. Έχουν τοποθετηθεί νέα υπερσύγχρονα ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας και έγινε αύξηση στον αριθμό των ταμείων.  

  

Παράλληλα, η τοποθέτηση μεγάλου και άνετου ανελκυστήρα, επέτρεψε την πλήρη εκμετάλλευση του 1ου ορόφου, ο οποίος τώρα προσφέρεται για άνετη διακίνηση του κοινού και φιλοξενεί πλέον πληθώρα προϊόντων στα καινούρια ράφια.  

Το METRO στην λεωφόρο Αγλαντζιάς, εξυπηρετεί με τις ίδιες διαχρονικές αξίες το κοινό, σε ένα πλέον σύγχρονο, φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον. Το προσωπικό του μας περιμένει να το επισκεφθούμε, έτοιμο να κλέψει τις εντυπώσεις, προσφέροντας όπως πάντα ό,τι καλύτερο.

Μπορείτε να βρείτε σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.metro.com.cy και στο τηλέφωνο 22336477.

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών