H μοναδική ιστορία ενός αληθινού Πρωτότυπου

Κομψότητα, αυτοπεποίθηση, επιτυχία. Αυτά είναι κάποια χαρακτηριστικά που συνοδεύουν όσους επιλέγουν το νέο ρολόι PanoMaticLunar, αλλά υπάρχουν και πολλά περισσότερα. Ως βασικό στοιχείο της συλλογής μας για περισσότερα από 20 χρόνια, το Pano έχει γίνει συνώνυμο της πρωτοτυπίας και της εξατομίκευσης. Η έντονη κομψότητά του ήταν πάντα μια από τις λεπτομέρειες που τραβούσε τα βλέμματα. Αγαπημένο για όσους έχουν πάθος για τη ζωή, την ομορφιά και τη δημιουργικότητα.

Σχεδιασμένο για να διαφέρει

Την πρώτη φορά που βλέπεις το PanoMaticLunar σε καλεί να το εξερευνήσεις ενώ ταυτόχρονα εξάπτει την περιέργεια να ανακαλύψεις νέα πράγματα. Στην κλασική κυκλική θήκη των 40 mm με το παραδοσιακό δερμάτινο λουρί, κάποιος μπορεί να παρατηρήσει το ασυνήθιστο ασύμμετρο καντράν με τους περίτεχνους δείκτες της ώρας και των λεπτών τοποθετημένους παράκεντρα, την ένδειξη των μικρών δευτερολέπτων που ξεχωρίζει, καθώς και την έξυπνα τοποθετημένη ένδειξη στις 4 η ώρα, για τις φάσεις του φεγγαριού. Κάθε λεπτομέρεια φανερώνει την ιδιαίτερη χειροτεχνία του καντράν, που σε ενημερώνει για τον χρόνο και την ενέργεια που ξοδεύεις, δημιουργώντας την εικόνα αυτού του αριστοτεχνικού ρολογιού. Η χρωματική κλίση στο χειροποίητο καντράν είναι ιδιαίτερα προσεκτική: ξεκινώντας από ένα έντονο σκούρο πράσινο στο κέντρο, το χρώμα αλλάζει σταδιακά σε μαύρο στις άκρες. Για ένα άτομο που αναγνωρίζει την ομορφιά ακόμη και στις μικρότερες λεπτομέρειες, θα ήταν εύκολο να «χαθεί» σε αυτές τις μικροσκοπικές πινελιές. Είναι επίσης μια πρόσκληση για να ανακαλύψεις όλα όσα έχει να προσφέρει το PanoMaticLunar, από τις πιο μικρές λεπτομέρειες μέχρι την τολμηρή, μεγαλύτερη εικόνα του.

 

 

 

Οι λεπτομέρειες

Η πίσω διάφανη θήκη από ζαφείρι, προσφέρει μια καθαρή όψη της εξαιρετικής αυτόματης κίνησης 90-02, μαζί με τον παράκεντρο ρότορα. Η υπογραφή της Glashütte Original με τη χαρακτηριστική λεπτή ρύθμιση λαιμού-κύκνου διπλής όψης, μαζί με πολλά άλλα αυθεντικά στοιχεία του κατασκευαστή, κάνουν την προέλευσή τους αδιαμφισβήτητη.

Η κόκκινη χρυσή θήκη και η κορώνα τέλεια γυαλισμένα, προσφέρουν μια ζεστή αντίθεση με το πλούσιο, βαθύ πράσινο του καντράν. Το γυαλιστερό δερμάτινο λουράκι από αλιγάτορα, δίνει ένα πολυτελές τελείωμα σ’ αυτό το αρμονικά κατασκευασμένο ρολόι.

Οι διευρυμένες αισθήσεις που επιτρέπουν σε κάποιον να παρατηρήσει τις λεπτομέρειες στη θήκη του PanoMaticLunar, είναι οι ίδιες αισθήσεις που εμπνέονται από τον κόσμο

και κατανοούν τις εξαιρετικές ιδιότητες αυτού του πολύ ξεχωριστού κομματιού στη συλλογή μας.

Με εξαιρετικό γούστο, προσοχή στη λεπτομέρεια και εκτίμηση της ομορφιάς, υπάρχουν πολύ περισσότερα από ό, τι συναντά το μάτι. Το εξαιρετικό αυτό ρολόι δημιουργήθηκε με γνώμονα ένα μοναδικό άτομο. Όπως και ο ιδιοκτήτης του, έτσι και το PanoMaticLunar είναι ένα πραγματικό Πρωτότυπο.

Για πληροφορίες: VE Very Exclusive – Τηλ: 22897361

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά