Η TRYFON TSERIOTIS δίνει έμφαση στην ψυχική υγεία και ευημερία των εργαζομένων

Δελτίο Τύπου  29/07/2021 11:22
Η TRYFON TSERIOTIS δίνει έμφαση στην ψυχική υγεία και ευημερία των εργαζομένων

Η TRYFON TSERIOTIS δίνει έμφαση στην ψυχική υγεία και ευημερία των εργαζομένων

Δελτίο Τύπου  29/07/2021 11:22

Η Ψυχική Υγεία των εργαζομένων πρέπει να λαμβάνει την ίδια σημασία και βαρύτητα που λαμβάνει και η σωματική υγεία. Άλλωστε μία καταβεβλημένη ψυχολογία που προκύπτει από θέματα άγχους, εξουθένωσης, πένθους, χωρισμού ή και άλλους παράγοντες, είναι μέσα στη ζωή όπως είναι και η γρίπη και άλλες σωματικές ασθένειες. Συνεπώς, δεν πρέπει να λαμβάνει ξεχωριστής μεταχείρισης. Το στίγμα για ζητήματα Ψυχικής Υγείας είναι καιρός να σπάσει.

‘Στην Εταιρεία μας εδώ και δύο χρόνια έχουμε εφαρμόσει ενέργειες και πολιτικές που θωρακίζουν και υπερασπίζονται την Ψυχική Υγεία των εργαζομένων μας όπως για παράδειγμα δωρεάν ψυχολογικές συνεδρίες, ενημερωτικό υλικό για την Ψυχική Υγεία και συνεχείς εισηγήσεις για βελτιστοποίηση της συναισθηματικής ευεξίας των ανθρώπων μας. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που έχουν προκύψει από τις ιδιαίτερες συνθήκες της τελευταίας χρονιάς, η εταιρεία μας πρωτοπορεί με την πρόσφατη εφαρμογή της πολιτικής πληρωμένης άδειας για ψυχολογικούς λόγους’, δηλώνει η Σοφία Αντωνίου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της TRYFON TSERIOTIS.

‘Είναι καθήκον μας να νοιαζόμαστε για τον κόσμο μας, συνεχίζει. Πιστεύουμε και  εφαρμόζουμε την πολιτική της ανοικτής πόρτας, μια πολιτική που διασφαλίζει ότι όλοι οι συνάδελφοι θα βρουν ανταπόκριση σε ό,τι χρειαστούν. Ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να εκφραστεί και να ακουστεί για ό,τι αντιμετωπίζει. Η εργασία μας, να μην ξεχνάμε, ότι αποτελεί το δεύτερο μας σπίτι. Μέσα στο σπίτι του κάθε άνθρωπος έχει το βασικό δικαίωμα να νιώθει ασφαλής.’

‘Στην εταιρεία μας τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη, και προτεραιότητα μας είναι η συναισθηματική ασφάλεια των εργαζομένων μας, προσθέτει. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διεξάγουμε έρευνες με στόχο να μετρήσουμε τα επίπεδα επαγγελματικής ικανοποίησης και συναισθηματικής κατάστασης των εργαζομένων μας. Μελετώντας τα αποτελέσματα, διαμορφώνουμε τις πολιτικές μας. Στρατηγική μας είναι να είμαστε ο καλύτερος εργοδότης στην Κύπρο.’

Μέσα από ανθρωποκεντρικές ενέργειες όπως ’Πρόγευμα στο γραφείο’ ή ‘Πρόγευμα on the go’, επιχορηγημένα μαθήματα yoga και pilates, διαγωνισμούς με δώρα ευεξίας και καλής υγείας, ευέλικτο ωράριο, ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα, δυνατότητα εργασίας από το σπίτι, συνεχείς εκπαιδεύσεις αλλά και επιπρόσθετα ωφελήματα όπως ταμείο προνοίας, 13ος μισθός, συμμετοχή σε ομαδικό σχέδιο υγείας και bonus scheme, η TRYFON TSERIOTIS διασφαλίζει την έμπρακτη στήριξη προς το ανθρώπινο της δυναμικό. 

Η TRYFON TSERIOTIS είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Κυπριακή αγορά, η οποία μετά την εξαγορά του 70% του μετοχικού της κεφαλαίου εντάχθηκε στον όμιλο Alf. Mizzi & Sons (Marketing), τον μεγαλύτερο όμιλο F.M.C.G. προϊόντων στην Μάλτα και πλέον έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στο νησί.

Από το 2019, η εταιρεία έχει θέσει σε εφαρμογή το πλάνο της για να καταστεί ηγετική δύναμη στην αγορά της Κύπρου στον τομέα εμπορίας καταναλωτικών αγαθών στο νησί. Οι μάρκες που έχουν προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας στην Κύπρο όπως τα Cadbury Biscuits, Innocent, Wudy, Zott, Benecol, Grenade, Mission Wraps και άλλα αποδεικνύουν την δυναμική της εταιρείας και την μεγάλη τροχιά ανάπτυξης που βρίσκεται. Παράλληλα διαχειρίζεται μεγάλες διεθνείς μάρκες όπως  Kerrygold, McVities, Birds Eye, Weetabix, Alpen, McCain, Dr. Oetker Pizza, Barilla, Tilda, John West, Ηumana, τοπικές μάρκες όπως ΧρυσοΔαλια, Κουρούσιης, Hercules καθώς και μια μεγάλη γκάμα από οργανικά και φυσικά προϊόντα όπως Whole Earth, Kallo, Clipper, Green and Black, Bjorg και Organic Pharmacy.

Κλείνοντας η κ. Αντωνίου μας διαβεβαίωσε ότι: «Το να εργάζομαι σε μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία είναι πρόκληση. Η συνεχής αναζήτηση ατόμων με όραμα για εξέλιξη και η προσθήκη τους στην ήδη δυναμική ομάδα της εταιρείας μας κρατά σε εγρήγορση και σίγουρα είναι κάτι που απολαμβάνω. Λόγω της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας δημιουργούνται συχνά κενές θέσεις εργασίας ιδιαίτερα στο Τμήμα Πωλήσεων.»

Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 22 507800 / email: hr@tryfontseriotis.com 

www.tryfontseriotis.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας