Μελίρρυτον: Tο Παραδοσιακό Γλυκοπωλείο στο Neo Plaza

Δελτίο Τύπου  27/07/2021 09:00
Μελίρρυτον: Tο Παραδοσιακό Γλυκοπωλείο στο Neo Plaza

Μελίρρυτον: Tο Παραδοσιακό Γλυκοπωλείο στο Neo Plaza

Δελτίο Τύπου  27/07/2021 09:00

Το σύγχρονο και πρωτότυπο εμπορικό πάρκο Neo Plaza ανοίγει τις πύλες του τον Σεπτέμβριο και ετοιμάζεται να σας υποδεχτεί με μια γλυκιά αγαπημένη παρουσία! Το Μελίρρυτον! Το παραδοσιακό παλιό γλυκοπωλείο με τις μυρωδιές και συνταγές από την Ανατολή έρχεται στο Neo Plaza και ενισχύει το στοιχείο του ‘’all- day’’ προορισμού, δημιουργώντας το νέο ‘’must’’, στέκι για τους γλυκατζήδες όλης της Λευκωσίας.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η «έξυπνη» διευθέτηση των χώρων του Neo Plaza  που συνδυάζει τη σημαντική εμπορική δράση με την κοινωνικότητα, τις ευχάριστες δραστηριότητες και την αναψυχή,  γίνεται το ιδανικό περιβάλλον να υποδεχτεί το Μελίρρυτον και τον αέρα της παλιάς, ξέγνοιαστης, ποιοτικής εποχής που φέρνει μαζί του.

Γλυκά φτιαγμένα στο χέρι, με συνταγές παραδοσιακές και υλικά αγνά, ποιοτικά, σας περιμένουν, εκεί, που η διαδικασία παραγωγής των σιροπιαστών γλυκών Ανατολής συνεχίζει να γίνεται με παραδοσιακό τρόπο, κρατώντας σταθερή την ποιότητα και τις γεύσεις των γλυκών, με μόνο οδηγό τη γνώση συνταγών δοκιμασμένων στο πέρασμα των χρόνων.

Ζεστές λαχταριστές πίτες, όπως τυρόπιτα, σπανακόπιτα, μπουγάτσα, θα συνοδεύουν ένα ζεστό cappuccino ή και ένα φρέσκο χυμό, ή ακόμη κάποιο από την μεγάλη ποικιλία των εξαιρετικών τσαγιών του καταστήματος.

Και επειδή η απόλαυση δεν σταματάει εκεί, φεύγοντας ο επισκέπτης μπορεί να πάρει μαζί του ένα από τα υπέροχα ταψιά που περιμένουν στην προθήκη, διαλέγοντας από σειρά επιλογών όπως σοκολατόπιτες, καρυδόπιτες, εκμέκ και πολλά άλλα ανατολίτικα γλυκά. 

Το Μελίρρυτον – το Παραδοσιακό Γλυκοπωλείο σας περιμένει στο Neo Plaza.

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας