Έφερε νέα στρατηγικής σημασίας συνεργασία ipH-Minerva ο Pelargos

Στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίζει τη νέα συνεργασία της ipH με την ελληνική Minerva, ο Strategic Development & Retail Operations Director της ipH, Χρίστος Φωτιάδης. 

Η νέα αυτή συνεργασία αφορά στην εκπροσώπηση του Pelargos-market leader της κατηγορίας ντομάτας-στην κυπριακή αγορά, στην οποία από την 1η Ιουλίου η σειρά των συγκεκριμένων προϊόντων  εισάγεται και διανέμεται από την ipH, προσθέτοντας μια σημαντική κατηγορία στο πορτφόλιο της εταιρείας.

Διαβάστε εδώ: Η μεγάλη οικογένεια της ipH υποδέχεται τα προϊόντα Pelargos!

Όπως τονίζει στο InBusinessNews ο κ. Φωτιάδης, η νέα αυτή συνεργασία αποδεικνύει ακόμα μία φορά πως η ipH επενδύει σε ηγετικά brands, που καταλαμβάνουν μεγάλα μερίδια αγοράς στην Κύπρο και στην προκειμένη περίπτωση το μεγαλύτερο. 

«Ο Pelargos», υπογραμμίζει, «είναι market leader, της κατηγορίας ντομάτας, και στόχος μας θα είναι η ανάπτυξη των ντοματικών προϊόντων στην κυπριακή αγορά. Στοχεύουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του brand, στην αγορά, αλλά και όλης της γκάμας προϊόντων της Minerva».

Ποια η σημαντικότητα αυτής της προσθήκης, ποιος ο ρόλος της ipH και πώς διαφοροποιεί το πορτφόλιο της εταιρείας;

Η νέα συνεργασία είναι στρατηγικής σημασίας και αποδεικνύει, ακόμα μία φορά, πως η ipH επενδύει σε ηγετικά brands, που καταλαμβάνουν μεγάλα μερίδια αγοράς στην Κύπρο. Στην προκειμένη περίπτωση το μεγαλύτερο, συνεχίζοντας έτσι να προσφέρει στους καταναλωτές ποιοτικές επιλογές, μέσα από ένα μεγάλο εύρος προϊόντων. 

Τι προϊόντα φέρνει στην κυπριακή αγορά ο Pelargos;

Ο Pelargos είναι στην κατηγορία ντομάτας Passata, στον τριφτή και ψιλοκομμένη. Συγκεκριμένα, η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει την κλασική σειρά τοματοχυμών Pelargos Passata, τη σειρά Pelargos Σπιτική Στον Τρίφτη με φρεσκοτριμμένες κόκκινες ζουμερές τομάτες και τη σειρά Pelargos Ψιλοκομμένες ντομάτες σε ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό τομάτα.

 

Πού βρίσκεται ο ανταγωνισμός σε αυτόν τον τομέα;

Ο Pelargos είναι market leader, της κατηγορίας ντομάτας, και στόχος μας θα είναι η ανάπτυξη των ντοματικών προϊόντων στην κυπριακή αγορά. Στοχεύουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του brand, στην αγορά, αλλά και όλης της γκάμας προϊόντων της Minerva.

Να αναμένουμε στο μέλλον νέα προϊόντα από τη συνεργασία με την Minerva;

Εκπροσωπούμε την Minerva στην κυπριακή αγορά από το 2012, έχοντας στην γκάμα μας τα προϊόντα Minerva Χωριό φέτα, μαργαρίνες, ελαιόλαδο, γραβιέρα και τα TOP ξύδι και βαλσάμικο. H Minerva συνεχώς κοιτάζει νέες κατηγορίες και ευκαιρίες και δεν το αποκλείουμε να έχουμε και άλλες εξαγορές από την Minerva σε άλλες κατηγορίες, γιατί είναι μια εταιρεία με μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρονιά και μακροπρόθεσμο πλάνο.  

Ποιες άλλες συνεργασίες να αναμένουν να δουν οι καταναλωτές;

Στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Στόχος μας είναι να εστιάσουμε πάνω στην ομαλή μετάβαση του business στην εταιρεία μας, ούτως ώστε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της Minerva και του brand Pelargos.

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024