SuperHome Center: Βραβείο Επιχείρηση της χρονιάς στα In Business Awards

Η εταιρεία SuperHome Center (DIY) Ltd, μέλος του ομίλου CTC, αναδείχθηκε νικητής του βραβείου Επιχείρηση της χρονιάς, στα επιχειρηματικά βραβεία In Business Awards 2020 που πραγματοποιήθηκαν στις 30 Ιουνίου 2021, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Τα βραβεία αυτά αφορούν ένα ετήσιο θεσμό του περιοδικού In Business Awards ο οποίος επιβραβεύει τις επιχειρήσεις, τους επιχειρηματίες καθώς επίσης και τα προϊόντα και υπηρεσίες που προάγουν τα συμφέροντα και την ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

Η απόσπαση του βραβείου, αποτελεί αδιαμφισβήτητα την ένδειξη της αναγνώρισης και εμπιστοσύνης του καταναλωτικού κοινού προς τα πολυκαταστήματα SuperHome Center τα οποία εδώ και 22 χρόνια καταφέρνουν να πρωτοπορούν στον τομέα του DIY & Home Improvement, αποτελώντας την μεγαλύτερη αλυσίδα στον κλάδο τους, στην αγορά της Κύπρου.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της Superhome κ. Γιώργος Τζιοβάννη, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε «Η Επιτυχία δεν μετριέται από αυτά που έχεις επιτύχει, άλλα από την αντίσταση και το κουράγιο που έδειξες στη μάχη απέναντι στις αντιξοότητες» και εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κόσμο που τίμησε με την ψήφο του το Superhome Center αλλά και όλη την ομάδα της εταιρείας  που στηρίζει την στρατηγική της διευθυντικής ομάδας, έτσι ώστε να προσφέρουν την μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών του κοινού.

Παρόλο που το 2020 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους, ένεκα της πανδημίας του κορωνοϊού, τα SuperHome Center διαθέτοντας πέραν των 60,000 άριστης ποιότητας προϊόντων σε 18 και πλέον εξειδικευμένες κατηγορίες, πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα, αρίστη εξυπηρέτηση, σωστή συνεργασία με το ανθρώπινο δυναμικό και προμηθευτές πέτυχε να ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κύπριου καταναλωτή που με την ψήφο του το ανέδειξε ως την Κορυφαία Επιχείρηση της Χρονιάς.  

 

 

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο