Δύο ξεχωριστά βραβεία για το Αιγινό Γιαούρτι «Η ΓΙΑΓΙΑ» και τους Φυσικούς Χυμούς ΑΛΑΜΠΡΑ, στα “ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards”

Δελτίο Τύπου  12/07/2021 12:00
Δύο ξεχωριστά βραβεία για το Αιγινό Γιαούρτι «Η ΓΙΑΓΙΑ» και τους Φυσικούς Χυμούς ΑΛΑΜΠΡΑ, στα “ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards”

Δύο ξεχωριστά βραβεία για το Αιγινό Γιαούρτι «Η ΓΙΑΓΙΑ» και τους Φυσικούς Χυμούς ΑΛΑΜΠΡΑ, στα “ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards”

Δελτίο Τύπου  12/07/2021 12:00

Στο πλαίσιο του 18ου Συνεδρίου Λιανικού Εμπορίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου, γνωστή στο κοινό για την γκάμα προϊόντων «ΑΛΑΜΠΡΑ» και η «Η ΓΙΑΓΙΑ», κατάφερε να αποσπάσει δύο εκ των πέντε βραβείων ΙN Business Grocery Retail Awards. Οι δύο σημαντικές βραβεύσεις αφορούν το παραδοσιακό αιγινό γιαούρτι «Η ΓΙΑΓΙΑ» και τους φυσικούς χυμούς ΑΛΑΜΠΡΑ.

Τα εν λόγω βραβεία αποτελούν επιβράβευση ως προς τα Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs) που διέπρεψαν τη χρονιά που πέρασε, αποσκοπώντας παράλληλα στην αναγνώριση της αριστείας που έχει επιδείξει ένα προϊόν στην κυπριακή αγορά.

Το βραβείο για το παραδοσιακό αιγινό γιαούρτι «Η ΓΙΑΓΙΑ» παρέλαβε ο κ. Γιώργος Πέτρου, Γενικός Διευθυντής της Α/ΦΟΙ Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα, ενώ το βραβείο για τους φυσικούς χυμούς ο κ. Μιχάλης Πέτρου, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας.

Κατά την παραλαβή του βραβείου των φυσικών χυμών, ο κ. Πέτρου ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή για την επίδοση του βραβείου και δήλωσε: «Η βράβευση των φυσικών χυμών ΑΛΑΜΠΡΑ είναι κάτι για το οποίο νιώθω ιδιαίτερα περήφανος, καθώς πρόκειται για την πρώτη απόπειρα της εταιρείας να ασχοληθεί με έναν διαφορετικό τομέα πέραν από αυτόν των γαλακτοκομικών». Συνεχίζοντας, ο κ. Πέτρου ανέφερε, επίσης, ότι: «Έχουμε επιτύχει κάτι που θεωρούσαμε ακατόρθωτο», στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα στη νέα γενιά πως «κάθε εμπόδιο και δυσκολία που βρίσκουμε μπροστά μας κρύβει τις δικές της ευκαιρίες, φτάνει να τις εκμεταλλευτείς με αφοσίωση και πίστη στις δυνατότητές σου».

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το λανσάρισμα των 100% φυσικών χυμών ΑΛΑΜΠΡΑ, που ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους γεύση, έγινε τον Δεκέμβριο του 2019 με γεύσεις πορτοκάλι, καρότο, ρόδι και παντζάρι, με το κοινό να αγκαλιάζει το προϊόν από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία εμπλούτισε πρόσφατα την γκάμα της με ακόμα ένα προϊόν, τον νέο χυμό «10 φρούτα + 7 βιταμίνες».

Σε σχέση με το αιγινό γιαούρτι ΑΛΑΜΠΡΑ «Η ΓΙΑΓΙΑ», σημειώνεται ότι παράγεται από φρέσκο αιγινό κυπριακό γάλα, με τη βελούδινη υφή και την πλούσια ξεχωριστή του γεύση να αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του. Επιπλέον, καινοτομία του προϊόντος αποτελεί η γυάλινη συσκευασία του, η οποία συνδέει την υψηλή διατροφική αξία του αιγινού γάλακτος, με την οικολογική πολιτική της εταιρείας.

Η εταιρεία υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα που καλύπτουν τις διατροφικές τους ανάγκες, πάντα με αφοσίωση και πίστη στις αξίες της παράδοσης και της ποιότητας.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας