Demetriades Handling: Παράδοση 41 καινούργιων φόρκλιφτ στην KEO

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 στα γραφεία της εταιρείας Demetriades Handling Ltd στην περιοχή Αγίου Αθανασίου,  η τελετή παράδοσης-παραλαβής 41 καινούργιων περονοφόρων οχημάτων (φόρκλιφτ) μάρκας Linde γερμανικής προέλευσης προς την εταιρεία ΚΕΟ.

H μεγαλύτερη και μακροβιότερη εταιρεία ποτών της Κύπρου KEO εμπιστεύεται την Demetriades Handling Ltd, για την προμήθεια εξοπλισμού στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας της.

Η επιλογή των μηχανημάτων έγινε με γνώμονα την προηγμένη τεχνολογία που τα χαρακτηρίζει, η οποία θα αυξήσει την παραγωγικότητα ενώ παράλληλα θα εξοικονομήσει ενέργεια. Στην συνεργασία περιλαμβάνεται επίσης συμβόλαιο συντήρησης του στόλου αυτού διάρκειας 10 ετών, εξασφαλίζοντας έτσι απρόσκοπτη οικονομική λειτουργία.
 

Η καινούργια αυτή συμφωνία είναι η συνέχεια μιας πολύχρονης συνεργασίας μεταξύ της KEO και της Demetriades Handing Ltd αφού η ΚΕΟ έχει προμηθευτεί τα πρώτα μηχανήματα Linde πριν από 20 χρόνια.


«Είναι μια επιλογή της ΚΕΟ λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα, την αυθεντικότητα αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας που έχουν τα φόρκλιφτ» δήλωσε εκ μέρους της εταιρείας Demetriades Handling, ο κ.Βάσος Δημητριάδης. «Μόνο με την εξοικονόμηση ενέργειας καλύπτεται ένα μεγάλο μέρος της επένδυσης των μηχανημάτων. Τα μηχανήματα Linde έχουν το πλεονέκτημα της εργονομίας, της ασφάλειας και της εξοικονόμησης ενέργειας» τόνισε.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ΚΕΟ, κ.Κώστας Κουτσός δήλωσε: «Μετά από αξιολόγηση προσφορών η ΚΕΟ αποφάσισε να κλείσει τα Linde και να ενισχύσει τον στόλο της των οποίων επιπρόσθετα είχε αγοράσει και έμεινε ικανοποιημένη. Με αυτή την αγορά η ΚΕΟ στηρίζει τις Κυπριακές βιομηχανίες και οικονομικά τον τόπο μας.»

 

Ο κ. Πάμπος Παναγιώτου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΚΕΟ,τόνισε πως ο τομέας των Logistics είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία στις δραστηριότητες της εταιρεία και πως αποτελεί ένα κομμάτι της ραχοκοκαλιάς της παραγωγής. «Η χρησιμοποιήσει των φόρκλιφτ είναι πολύ σημαντική για την σωστή, γρήγορη και αποτελεσματική διεκπεραίωση των δραστηριοτήτων μας» είπε.

Συνέχισε  πως παρά την πανδημία και παρά τα όλα προβλήματα που έχει η οικονομία, η εταιρεία ΚΕΟ συνεχίζει να βλέπει μπροστά, να αναβαθμίζεται, να εξοπλίζεται και να εκσυγχρονίζεται σε όλους τους τομείς. Με την αγορά των 41 καινούργιων φόρκλιφτ Linde, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες που έχει η εταιρεία.

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά