Πολυεθνικές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυπριακή αγορά

Η ραγδαία ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου δημιούργησε ένα περιβάλλον χαμηλού κόστους, ενώ η ανάγκη βελτίωσης της εμπειρίας του καταναλωτή και της παρεχόμενης λειτουργικότητας αύξησε την πίεση για επενδύσεις σε νέες τεχνολογικές λύσεις όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Εικονική Πραγματικότητα, η Ρομποτική, το Διαδίκτυο των Πραγμάτων. Παράλληλα, η παραδοσιακή έννοια της εξυπηρέτησης του πελάτη αντικαθίσταται από την εμπειρία του πελάτη η οποία περιλαμβάνει το σύνολο της αγοραστικής διαδρομής από την αναζήτηση ενός προϊόντος ή υπηρεσίας έως και την τελική αγορά, χρήση και υποστήριξη μετά την πώληση, με ψηφιακά πλέον κανάλια.

Πολυεθνικές που επένδυσαν στην Κύπρο

Αρκετές πολυεθνικές εταιρείες έχουν επενδύσει στον τομέα λιανικής / διανομής FMCG στην Κύπρο, δημιουργώντας τοπικές δραστηριότητες ή επενδύοντας σε κυπριακές εταιρείες. Στο πλαίσιο του «18th Cyprus Grocery Retail Conference & Awards» οι Yaron Bloom, General Manager International Business & Group Sales Officer της Diplomat Ισραήλ και Jad Fayad , Head of Commercial της Swipe for Distribution Ltd., Fattal Group - Κύπρου, θα αναλύσουν την κατάσταση της αγοράς λιανικού εμπορίου και διανομής FMCG στην Κύπρο, τις ευκαιρίες και προκλήσεις στην κυπριακή αγορά, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσουν τις προβλέψεις και εκτιμήσεις τους για την αγορά τα επόμενα χρόνια, καθώς και για το ποια θεωρούν πως είναι η σωστή στρατηγική για την ανάπτυξη της αγοράς.

Ο Yaron Bloom εντάχθηκε στο δυναμικό της Diplomat το 1999, ενώ διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση και τις πωλήσεις στο Ισραήλ και την Ευρώπη. Η εμπειρία του περιλαμβάνει πωλήσεις και ανάπτυξη επιχειρήσεων σε πολλά κανάλια, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού εμπορίου, discount stores, φαρμακείων, υπεραγορών και άλλα,

Ο Jad Fayad καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του με την Fattal από το 2010 απέδειξε με την αφοσίωση, επιμονή και τον χαρακτήρα του την ικανότητά του να οδηγήσει την αύξηση των πωλήσεων και την κερδοφορία σε πολλαπλά κανάλια. Παράλληλα, ηγήθηκε πολλών εμπορικών και ψηφιακών έργων μετασχηματισμού σε ολόκληρη την ομάδα. Ο Jad είναι επικεφαλής του Εμπορικού για την Κυπριακή θυγατρική του Ομίλου Fattal, Swipe for Distribution, καθώς διατηρεί τον συμβουλευτικό και υποστηρικτικό του ρόλο για τις θυγατρικές της Ιορδανίας και του Ιράκ.

 

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρουσιάζουν το «18th Cyprus Grocery Retail Conference & Awards » την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, στη Λευκωσία. Στόχος του συνεδρίου να προβεί σε ακτινογραφία του λιανικού εμπορίου τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας τις τελευταίες τάσεις, εξελίξεις και προβλέψεις για την επόμενη πενταετία. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, πέραν από τις ομιλίες από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, θα διεξαχθεί η τελετή απονομής των IN Business Grocery Retail Awards, όπου θα επιβραβευτούν τα brands τα οποία διέπρεψαν στην Κύπρο την χρονιά που μας πέρασε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, κάντε κλικ εδώ.

Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: IMH

Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): ECOMMBX, HARCO TRADING LTD,  JCC PAYMENT SYSTEMS LTD

Υποστηρικτής: ALION VEGETABLES & FRUIT CO LTD

Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, Περιοδικό IN Βusiness, πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:

Τηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης