Βράβευση του Hyundai i10 από το Auto Bild ως “Πρωταθλητής Αξίας”!

  • Το Hyundai i10 “Πρωταθλητής Αξίας” στην κατηγορία του (Α), για δεύτερη συνεχόμενη φορά.
  • Το βραβείο αναγνωρίζει το i10 σαν ένα από τα αυτοκίνητα με την πιο σταθερή αξία στη Γερμανική αγορά.
  • Η διατήρηση της αξίας του i10 προσφέρει στους ιδιοκτήτες πλεονέκτημα στην μεταπώληση του.

Ακόμα μια αξιόλογη διάκριση του Hyundai i10, με τη βράβευση του ως “Πρωταθλητής Αξίας” για το 2021, από το έγκυρο Γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου Auto Bild! Η βράβευση για δεύτερη συνεχόμενη φορά, έγινε στο πλαίσιο του θεσμού “Value Champion”, που διενεργεί το Auto Bild μαζί με τους ανεξάρτητους παρατηρητές Schwacke GmbH.

Οι ειδικοί εκτίμησαν ότι, η αξία μεταπώλησης του i10 τέσσερα χρόνια μετά την αγορά και με ιστορικό 11.000 χιλιόμετρα τον χρόνο, παραμένει γύρω στο 56,86%. Αυτή η αξία κάνει το Hyundai i10 ένα από τα πιο σταθερά στη Γερμανική αγορά. Το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν ο νικητής και την προηγούμενη χρονιά, αφήνοντας πίσω καθιερωμένους ανταγωνιστές.

“Το γεγονός ότι το i10 κέρδισε αυτή τη διάκριση για δεύτερη συνεχόμενη φορά αποδεικνύει ότι η προσήλωση μας στην κατηγορία μικρών αυτοκινήτων ήταν μια πολύ σωστή τακτική”, δήλωσε ο Andreas-Christoph Hofmann, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Νέων Προϊόντων της Hyundai Motor Europe. “Με τη χαμηλή υποτίμηση της αξίας του και με τη σπορ, ελκυστική εμφάνισή του, τον πλούσιο εξοπλισμό και την άνεση στη συνδεσιμότητα, το Hyundai i10 είναι ακριβώς ότι χρειάζονται οι αγοραστές. Πιστεύω ότι το i10 θα ανοίξει νέους ορίζοντες στον κόσμο της Hyundai για τους πελάτες μας”, συμπλήρωσε.

Οι Auto Bild και Schwacke απονέμουν το βραβείο “Value Champion” στα αυτοκίνητα με τη μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης εδώ και 18 χρόνια, αφού εξετάσουν εκατοντάδες λεπτομέρειες. “Στις μέρες μας, όπου το κόστος ανεβαίνει σημαντικά για τους αγοραστές αυτοκινήτου, το βραβείο μας προσφέρει εξαιρετικά σημαντική πληροφόρηση”, δήλωσε ο Tom Drechster, Αρχισυντάκτης του Ομίλου Auto Bild. “Υψηλή αξία μεταπώλησης σημαίνει πολύ χαμηλή απώλεια της αξίας του αυτοκινήτου’’.

Το Hyundai i10 διατηρεί την αξία του και το ενδιαφέρον μεταπώλησης, αφού η μοναδική εργοστασιακή εγγύηση για πέντε χρόνια χωρίς περιορισμό στα χιλιόμετρα έρχεται να προσθέσει στα πλεονεκτήματά του.

Δειτε Επισης

Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου