Ξεκίνησε το ταξίδι των Coffee Berry στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, με γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Όμιλο Ζορπάς. Η συμφωνία, που περιλαμβάνει τη λειτουργία καταστήματος Coffee Berry στις εγκαταστάσεις της εμπορικής ζώνης, θα εξυπηρετεί ενοίκους, επισκέπτες, ιδιοκτήτες σκαφών και πληρώματα καθώς και εργαζομένους.

Τα  εγκαίνια του νέου καταστήματος, το οποίο βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα από τον κ. Σταύρο Καραμοντάνη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Μαρίνας Αγίας Νάπας και τον κ. Δημήτρη Ζορπά, Διευθύνοντα Σϋμβουλο του Ομίλου Ζορπάς, στην παρουσία μελών του Ομίλου καθώς και διοικητικών στελεχών της Μαρίνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεμνή τελετή τίμησε με την παρουσία του και ο ιδρυτής  του Ομίλου Ζορπάς, κ. Ανδρέας Ζορπάς.

Διαβάστε ακόμα: 

Στ. Καραμοντάνης: Ευρέως γνωστά brands στη Μαρίνα Αγίας Νάπας 

Coffee Berry: Νέα stand alone καταστήματα σε πολυσύχναστες περιοχές

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας υπέγραψε συμφωνία με το Joel Robuchon International 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ζορπάς, κ. Δημήτρης Ζορπάς στο πλαίσιο των εγκαινίων, ευχαρίστησε τον κ. Σταύρο Καραμοντάνη καθώς και ολόκληρη την οικογένεια της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Ο κ. Ζορπάς δήλωσε ότι, «η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, καθώς με τα εγκαίνια του νέου καταστήματός μας στη Μαρίνα, ξεκινάει μια νέα εποχή για την παρουσία των Coffee Berry στην Κύπρο. Το νέο κατάστημα διαθέτει ανανεωμένη αρχιτεκτονική και χαρακτηρίζεται από μία μοντέρνα αισθητική και minimal σχεδιασμό, προσφέροντας εκτός από καφέ, συνοδευτικά σνακ, σάντουιτς και γλυκά στους επισκέπτες του».

 

Από την πλευρά του, ο κ. Καραμοντάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Αγίας Νάπας ανέφερε: «Είναι με ιδιαίτερη τιμή και χαρά που καλωσορίζω τον Όμιλο Ζορπάς στην εμπορική ζώνη και στην οικογένεια της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Παράλληλα εύχομαι κάθε επιτυχία στο ταξίδι που μόλις ξεκινά για το Coffee Berry στη Μαρίνα. Η μεταξύ μας συμφωνία δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση τυχαίο γεγονός καθώς ο Όμιλος Ζορπάς αποτελεί εκ των πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων του κλάδου στην Κύπρο και το εξωτερικό, με μακροχρόνια πορεία και υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Εκ μέρους της Μαρίνας Αγίας Νάπας τους καλωσορίζω και καθιστώ βέβαιο ότι τόσο η Διοίκηση όσο και το προσωπικό της Μαρίνας θα βρίσκονται πάντα δίπλα τους».

​Η συνεργασία του Ομίλου Ζορπάς με τα καταστήματα Coffee Berry ξεκίνησε το 2016. Με γνώμονα πάντοτε την ποιότητα, τη συνέπεια και τη συνεχή ανάπτυξη, ο Όμιλος αναγνώρισε την ανάγκη για διάθεση καφέ υψηλής ποιότητας, με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, στην κυπριακή αγορά. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Coffee Berry, το μοναδικό concept, έκανε αρχικά την εμφάνισή του στους «Φούρνους Ζορπάς» ενώ στη συνέχεια δημιουργήθηκαν και τα πρώτα stand alone καταστήματα. Ο Όμιλος, διατηρεί τα δικαιώματα χρήσης της εμπορικής επωνυμίας Coffee Berry σε ολόκληρη την Κύπρο.

Δειτε Επισης

Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν
Νέος CEO του Ομίλου CTC o Βασίλης Ευγένιος-Εκτελεστικός σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Απαγορεύεται η μεταφορά της αργίας
Υπεραγορές Αλφαμέγα και Bean Bar: Νέες αυξήσεις μισθών και ωφελήματα €4,5 εκατ. στο προσωπικό
Κλειδωμένο το deal Σκλαβενίτη-Υπεραγορών Παπαντωνίου… Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις