Glashutte ORIGINAL: Πλήρως εξοπλισμένο για κάθε περιπέτεια

Φύγαμε! Γαλάζιος ουρανός, ψηλότερες θερμοκρασίες και απίθανη θέα – η άνοιξη είναι εδώ, και την απολαμβάνεις καλύτερα έξω. Τι καλύτερο από το να αφήνεις πίσω σου τη μουντή καθημερινότητα και να φορτίζεις τις μπαταρίες σου έξω στη φύση; Είτε σε τριήμερο στo βουνό, είτε σ’ ένα γρήγορο ταξιδάκι στην πιο κοντινή παραλία– η περιπέτεια σε περιμένει!

Τέλειο για μέρες έξω στη φύση: το νέο SeaQ σ’ ένα πλούσιο reed πράσινο θα είναι διαθέσιμο αρχικά μόνο στη Βόρειο Αμερική, και παγκόσμια από τον Μάιο 2021.

Με στιλ και παράδοση

Το χαρακτηριστικό στιλ και η συνεπής παράδοση στην ποιότητα – αυτά είναι τα στοιχεία που κάνουν μεγάλη εντύπωση, και αποτυπώνονται εξ ίσου στην τελευταία δημιουργία μας. Το νέο SeaQ ενσαρκώνει το πνεύμα του πρώτου μας ρολογιού καταδύσεων, του Spezimatic Type RP TS 200 από το μακρινό 1969. Συνδυάζει την ιστορία με τη σύγχρονη εποχή, υιοθετώντας το αρχικό look του Spezimatic και δίνοντάς του μια τολμηρή νέα διάσταση στον 21ο αιώνα.

 

Φτιαγμένο για να αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση

Αν και σχεδιάστηκε με γνώμονα την ασφάλεια στον βυθό σε μεγάλα βάθη, το SeaQ νιώθει άνετα και στη στεριά. Με τη Γερμανική ακρίβεια στο επίκεντρο, πέρασε με επιτυχία τα πιο απαιτητικά τεστ που χρειάζονται για πιστοποίηση ως ρολόι για επαγγελματίες δύτες. Αυτό το σπορ ρολόι ικανοποιεί τα κριτήρια των στάνταρ για ρολόγια κατάδυσης DIN 8306 και ISO 6425, πληρώντας έτσι και τα Γερμανικά και διεθνή στάνταρ ποιότητας. Όποιες προκλήσεις και να συναντήσει κανείς – μπορεί πάντα να βασίζεται στο SeaQ.

Η αντοχή σε πίεση μέχρι και 20 bar εγγυάται ότι το SeaQ είναι σε θέση να διαχειριστεί τις διακυμάνσεις στην πίεση – ακριβώς όπως ο αθλητικός άντρας και η ενεργή γυναίκα του σήμερα. Ο αυτόματος μηχανισμός κίνησης 39-11 εξασφαλίζει ακρίβεια, αξιοπιστία και αντοχή. Η περιστρεφόμενη στεφάνη σε reed πράσινο με κεραμική επικάλυψη, παρέχει εξαιρετική ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές, ενώ το Super-LumiNova στους δείκτες, τους αριθμούς και τις ενδείξεις διασφαλίζει ιδανική ευκρίνεια σε κάθε κατάσταση φωτισμού.

 

Πάντοτε η σωστή επιλογή

Ψυχρό ανοξείδωτο ατσάλι, χαρακτηριστικά στοιχεία και διακριτικός σχεδιασμός δίνουν σπορ χαρακτήρα και διαμορφώνουν την αντίθεση με το λαμπερό, reed πράσινο καντράν. Τα διάφορα διαθέσιμα λουριά καθιστούν την επιλογή απλό ζήτημα αισθητικής και στιλ του κατόχου. Είτε η περίσταση είναι ένα χαλαρό πικ-νικ με φίλους, είτε μια κομψή βραδιά σε σικ εστιατόριο – το SeaQ είναι πάντοτε η σωστή επιλογή.

 

 

Στην Glashütte Original, ποτέ δεν προσπαθούμε απλά να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες, αν μπορούμε να τις ξεπεράσουμε. Με το νέο SeaQ, έχουμε δημιουργήσει έναν πιστό σύντροφο στις περιπέτειες της καθημερινής ζωής – ένα πραγματικό Original.

 

Για πληροφορίες: VE Very Exclusive – Τηλ: 22897361

Δειτε Επισης

Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες