Αυτά είναι τα νέα σχέδια των Public στην Κύπρο

Μεγάλα και καινοτόμα σχέδια έχουν για την Κύπρο τα Public, καθώς η εταιρεία ετοιμάζει κινήσεις που πρόκειται να αλλάξουν τα δεδομένα σε ολόκληρη την αγορά.

Ήδη από το 2007 τα Public έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν στην Κύπρο -το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Λευκωσία- και από τότε μέχρι σήμερα εξακολουθούν να επενδύουν, αλλά και να στηρίζουν την οικονομία, με νέα καταστήματα και εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

Στο Metropolis Mall
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του InbusinessNews, είναι ζήτημα χρόνου το άνοιγμα του νέου κατάστηματος Public στην Κύπρο. Αυτό θα γίνει στο Metropolis Mall, καθώς τις προηγούμενες μέρες οι δύο πλευρές συμφώνησαν για παρουσία της αλυσίδας τεχνολογίας στο νέο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας. 

Στο νέο κατάστημα θα συνυπάρχουν οι λευκές με τις μαύρες ηλεκτρικές συσκευές. Έτσι, και σε συνδυασμό με τα χιλιάδες προϊόντα ψυχαγωγίας και διασκέδασης παρέχονται νέες δυνατότητες, αλλά και επιλογές στους καταναλωτές.

Προς την ίδια κατεύθυνση, αναμένεται να αναβαθμιστούν και κάποια από τα υφιστάμενα καταστήματα.

Νέα εικόνα μέσω MediaMarkt
Σε έναν ενιαίο αλλά και άκρως εντυπωσιακό χώρο, όσοι επισκεφθούν τα νέα καταστήματα θα μπορούν να δουν, να δοκιμάσουν καθώς και να αγοράσουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων, όμοια της οποίας δεν έχει υπάρξει ξανά σε κανένα άλλο κατάστημα στην Κύπρο.

Ουσιαστικά, τα Public αξιοποιούν την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία που απέκτησαν μετά από τη συμφωνία με τη MediaMarkt προσθέτοντας στη γκάμα των προϊόντων τους και τις λευκές ηλεκτρικές συσκευές, ώστε να δώσουν μια πλήρη πρόταση αγορών σε όλους τους καταναλωτές.

 

Διαβάστε ακόμη: 

Mystery shopping: Στην αγορά με… αθέμιτες πρακτικές στη λίστα

Μονόδρομος για την Κύπρο η στροφή στον ποιοτικό τουρισμό

 

Επιπλέον, τα νέα αυτά καταστήματα θα φιλοξενούν πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων, γεγονός που τα μετατρέπει σε ένα σημείο αναφοράς και συνάντησης για ολόκληρη την Κύπρο, επιβεβαιώνοντας τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα της εταιρείας, αλλά και τον χαρακτηρισμό της ως “love brand”.

Μέσα σε χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, οι επισκέπτες θα μπορούν να διασκεδάσουν, να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και συγγραφείς, καθώς και να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα σε έναν εντυπωσιακό και καλαίσθητο χώρο.

Συνεργασίες με επιχειρήσεις και φορείς
Παράλληλα, τα νέα σχέδια των Public αναμένεται να έχουν σημαντικό και θετικό αντίκτυπο ευρύτερα στην τοπική αγορά και οικονομία. Και αυτό γιατί αναμένεται να φέρουν νέες συνεργασίες με επιχειρήσεις, αλλά και φορείς, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το αποτύπωμα της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι -χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα νέα καταστήματα- σήμερα λειτουργούν 57 φυσικά σημεία πώλησης Public στην Ελλάδα και την Κύπρο, τα οποία και επισκέπτονται περισσότεροι από 25 εκατ. καταναλωτές κάθε χρόνο.

Αντίστοιχα, διευρύνεται συνεχώς η έμφαση που δίνει η εταιρεία στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέσα από τα δύο online καταστήματα που διαθέτει (www.public.gr και www.public-cyprus.com.cy τα οποία και δέχονται περισσότερες από 45 εκατ. επισκέψεις σε ετήσια βάση.

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες