Ο Damian Lillard, ο νέος NBA Πρεσβευτής της Tissot

Ως Επίσημος Χρονομέτρης για το NBA από το 2015, η Tissot παρουσιάζει με περηφάνεια τον Damian Lillard ως τον επόμενο NBA πρεσβευτή της.

Ένα σύμβολο του στυλ, ένας αναγνωρισμένος ράπερ, και κυρίως, ένας ηγέτης στο Πρωτάθλημα του NBA, γίνεται μέλος στη μεγάλη οικογένεια πρεσβευτών της Ελβετικής ωρολογοποιίας. Αυτή η συνεργασία όχι μόνο αποδεικνύει την αγάπη της μάρκας για το μπάσκετ, αλλά αποτελεί περαιτέρω απόδειξη και για το πάθος της Tissot για τη σύγχρονη κουλτούρα. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν όλα παίζονται και η ένταση είναι ψηλά, λίγοι έχουν την ικανότητα να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και να παίρνουν το παιχνίδι πάνω τους όπως κάνει ο Lillard. Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, ο Lillard πιάνει τον καρπό του σηματοδοτώντας ότι είναι “Dame Time”, η ώρα για δράση. Ποιος καλύτερος λόγος για να γίνει πρεσβευτής της μάρκας, η οποία αναπτύσσει όλο και πιο καινοτόμα συστήματα χρονομέτρησης και καταμέτρησης σκορ από την αρχή της συνεργασίας της με το NBA ως ο πρώτος Επίσημος Χρονομέτρης του πρωταθλήματος? “Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πρεσβευτής της Tissot και καλωσορίζω τη μάρκα ως τον αποκλειστικό συνεργάτη του Dame Time! Είμαι περήφανος για αυτή τη συνεργασία με μια μάρκα που ενστερνίζεται το πνεύμα του Dame Time μέσα και έξω από το γήπεδο,” δήλωσε ο Lillard. Ο Sylvain Dolla, CEO της Tissot, μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμό: “Είμαστε περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με το NBA υποδεχόμενοι τον Damian Lillard στην ομάδα των αθλητών Tissot πρεσβευτών. Μέσα και έξω από το γήπεδο, ο Damian ενστερνίζεται αξίες που είναι σημαντικές για την Tissot. Κάθε μέρα, συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που ξεπερνάει τα ίδια τα όρια του όσον αφορά την απόδοση, την υπεροχή και τη γενναιοδωρία, και μας προσκαλεί όλους να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι Dame Time, ώρα για δράση, για την Tissot!”

Έχοντας επιλεγεί από την ομάδα του Portland για το NBA Draft του 2012, ο Lillard κέρδισε το NBA Rookie of the Year Award το 2013. Πιστός στους Trail Blazers, προώθησε την καριέρα του στην ομάδα από το Oregon, και κατάφερε να γίνει θρύλος. Πέρα από τις αδιαμφισβήτητες αθλητικές ικανότητες του, ο Lillard είναι γνωστός και ως ένας πολυπράγμων αθλητής. Αναγνωρισμένος καλλιτέχνης της hip-hop, γνωστός και ως Dame D.O.L.L.A., έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ με τη δική του ανεξάρτητη δισκογραφική Front Page Music. Ο Lillard είναι επίσης ο εκπρόσωπος του προγράμματος RESPECT, μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν οχτώ χρόνια η οποία ενθαρρύνει τους μαθητές των λυκείων της περιοχής του Portland να δουλεύουν σκληρά, να μην εγκαταλείπουν και να είναι ευγενικοί. Ο Damian Lillard είναι ένας σπάνιος αθλητής με τη δική του μοναδική προσέγγιση στα ρολόγια. “Το ρολόι είναι ένα από τα βασικά αξεσουάρ μου,” εξηγεί ο Lillard. “Μου αρέσουν τα όμορφα, εύχρηστα ρολόγια που προσαρμόζονται σε κάθε στυλ. Για αυτό το λόγο αγαπάω την Tissot. Μπορώ να φοράω ένα Tissot στο γυμναστήριο, καθώς ταξιδεύω από τη μία πόλη στην άλλη, ή για την απογευματινή μου έξοδο. Αυτά τα ρολόγια προσφέρουν ένα ξεχωριστό στυλ και μια τέλεια Ελβετικής κατασκευής ποιότητα δίχως ψεγάδια.”

Για πληροφορίες: VE Very Exclusive – Τηλ: 22897361

 

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο