Δωρεάν εκπαίδευση σχετικά με τις νομοθεσίες για προστασία καταναλωτών

InBusinessNews  08/04/2021 18:35
Δωρεάν εκπαίδευση σχετικά με τις νομοθεσίες για προστασία καταναλωτών

Δωρεάν εκπαίδευση σχετικά με τις νομοθεσίες για προστασία καταναλωτών

InBusinessNews  08/04/2021 18:35

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών ενημερώνει τις κυπριακές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δημιουργήσει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αποσκοπεί στην εκπαίδευση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τη νομοθεσία για την προστασία των καταναλωτών. Η εκπαίδευση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων παρέχεται δωρεάν από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών μέσω διαδικτυακών σεμιναρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα εγγραφούν στο πρόγραμμα και με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης των σεμιναρίων θα λάβουν πιστοποιητικό. Το πιστοποιητικό αυτό είναι  εκπαιδευτικής κατάρτισης στις νομοθεσίες που διέπουν τα γενικά δικαιώματα των καταναλωτών.

Τα μαθήματα θα καλύψουν σημαντικά θέματα όπως:

● Απαιτήσεις προ συμβατικών πληροφοριών

● Δικαίωμα υπαναχώρησης από τον καταναλωτή

● Δικαιώματα και εγγυήσεις καταναλωτών σε περίπτωση μη συμμορφούμενων προϊόντων

● Αθέμιτες εμπορικές πρακτικές και αθέμιτοι συμβατικοί όροι

● Εναλλακτική επίλυση διαφορών και διαδικτυακή επίλυση διαφορών.

Εκπαιδεύοντας την επιχείρησή σας στα πιο πάνω θέματα, θα γνωρίζετε πλήρως όλες τις πτυχές του καταναλωτικού δικαίου που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών και στην αύξηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στην επιχείρησή σας.

 Αυτό θα διασφαλίσει να αποφεύγετε τα παράπονα των καταναλωτών και τις δαπανηρές διαφορές που θα μπορούσαν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την εταιρεία σας.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών σας παροτρύνει να εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στα σεμινάρια παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών στο 22516112, email: info@katanalotis.org.com ή με τον Δρ. Σταμάτη Ρωσσίδη υπεύθυνο του προγράμματος στο τηλέφωνο 99144662, email stamrossides@hotmail.com.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας