Alphamega Selected Premium Beef: Μοναδικά στέικ με ποιότητα Αλφαμέγα

  • Τα νέα προϊόντα Alphamega Selected Premium Beef διατίθενται  σε μια μεγάλη γκάμα από κοπές
  • Αγοράστε προϊόντα Alphamega Selected Premium Beef και μπείτε στον διαγωνισμό για να κερδίσετε το δημοφιλές kamado BBQ Big Green Egg

 

Με μοσχαρίσια στέικ υψηλής ποιότητας από Αυστραλία, Αμερική, Αργεντινή και Βρετανία εμπλούτισαν την γκάμα προϊόντων τους οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, επιφυλάσσοντας μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη στους πελάτες τους οι οποίοι είναι λάτρεις του κρέατος.

Τα νέα προϊόντα Alphamega Selected Premium Beef διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα από κοπές, όπως κόντρα φιλέτο, σπαλομπριζόλα και φιλέτο από Αυστραλία, Αμερική και Αργεντινή, Τόμαχοκ σπαλομπριζόλα από Βρετανία και Αμερική και Wagyu σπαλομπριζόλα και κόντρα φιλέτο από Αυστραλία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι προέρχονται από μοσχάρια Grain Fed, τα οποία ακολουθούν ειδική διατροφή ώστε να διασφαλίζεται, μεταξύ άλλων, η πλούσια γεύση του κρέατος, η μαλακή υφή καθώς και χαμηλότερα ποσοστά ενδομυϊκού λίπους.

 

Τα κορυφαίας ποιότητας κρέατα εισάγονται στην Κύπρο σε μεγάλα κομμάτια και ακολούθως κόβονται και συσκευάζονται στο υπερσύγχρονο εργαστήριο των υπεραγορών Αλφαμέγα στη Λευκωσία, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Για τη συσκευασία τους ακολουθείται η νέα τεχνική skin pack, ώστε να κλείνουν αεροστεγώς και να παρατείνεται η διάρκεια ζωής του προϊόντος στο ψυγείο μέχρι και 30 ημέρες, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η διατήρηση χαμηλού μικροβιακού φορτίου.

Η νέα σειρά προϊόντων Alphamega Selected Premium Beef είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα των υπεραγορών Αλφαμέγα και στα ψυγεία των καταστημάτων Αλφαμέγα.

Σημειώστε ότι, με την αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας Alphamega Selected Premium Beef κατά την περίοδο 2 Απριλίου–3 Μαΐου 2021 και χρησιμοποιώντας την Αλφαμέγα Family Card, μπαίνετε αυτόματα στον διαγωνισμό για να κερδίσετε το δημοφιλές kamado BBQ Big Green Egg αξίας €2100.

Απολαύστε μοναδικά πιάτα μοσχαρίσιου στέικ με την ποιότητα Αλφαμέγα!

Δειτε Επισης

Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls