Εργοδότης προτίμησης η Leroy Merlin Κύπρου

Η ήδη εξασφαλισθείσα πιστοποίηση ως Great Place to Work® από τη μια και η υποψηφιότητα στα In Business AWARDS 2020 απ’ την άλλη, πιστοποιούν και με το παραπάνω το γεγονός ότι η LEROY MERLIN Κύπρου, συγκαταλέγεται στους καλύτερους εργοδότες του τόπου μας.

Πρόσφατα η εταιρεία, ενημερώθηκε με ικανοποίηση ότι έχει εξασφαλίσει την πιστοποίηση του Great Place to Work®, διάκριση η οποία δεν είναι καθόλου τυχαία. Τουναντίον, όπως επισημαίνει και ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της LEROY MERLIN Κύπρου Ιάσων Μακρής, σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουν. Για όλους εμάς στη LEROY MERLIN, είπε χαρακτηριστικά, το να καταφέρουμε να πιστοποιηθούμε ως ένας εξαιρετικός εργοδότης, αποτελεί το επιστέγασμα όλων των προσπαθειών και των ενεργειών που κάνουμε καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια, με σκοπό να έχουμε μία εξαιρετική εμπειρία στον χώρο εργασίας μας.

Υπέδειξε μάλιστα με έμφαση το γεγονός ότι η περίοδος κατά την οποία το πέτυχαν, αποτελεί μεγάλη υπόθεση για όλους στην εταιρεία, καθώς διανύουμε μία πολύ δύσκολη φάση, λαμβάνοντας υπόψιν τις προκλήσεις και δυσκολίες των καιρών. Αυτό, πρόσθεσε, τους δίνει ένα παραπάνω κίνητρο να ενισχύσουν τις ενέργειές τους για τους ανθρώπους της LEROY MERLIN.

Και υποψήφιος εργοδότης  προτίμησης
Αξιοσημείωτο πάντως είναι πως οι επιτυχίες της LEROY MERLIN Κύπρου σε σχέση με τις εργασιακές της συνθήκες δεν σταματούν εδώ. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία διεκδικεί και τον τίτλο του εργοδότη προτίμηση στα IN Business AWARDS 2020, πράγμα που θεωρεί ιδιαίτερη τιμή και ο κ. Μακρής.

Όπως επισήμανε ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας, η συμμετοχή αυτή, είναι εξίσου σημαντική για τη LEROY MERLIN.. «Το να αποτελούμε Εργοδότη Προτίμησης στην Κύπρο έρχεται επίσης ως μία ένδειξη της αποτελεσματικότητας των ενεργειών που κάνουμε ως εταιρεία», είπε και πρόσθεσε πως για την επίτευξη τέτοιων στόχων εστιάζουν στη συνολική εμπειρία των συνεργατών τους, δίνοντάς τους αξίες και εφόδια που θα τους συνοδεύουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε ο κ. Μακρής, ο στόχος τους παραμένει να γίνονται συνεχώς καλύτεροι τόσο ως προς τους συνεργάτες τους, όσο και ως προς τους πελάτες τους, αλλά και το οικοσύστημα εντός του οποίου δραστηριοποιούνται.
 

Κλειδί η εργασιακή ασφάλεια
Ερωτηθείς ποια στοιχεία και κουλτούρα πρέπει να συνδυάζει ένας καλός εργοδότης, ώστε ο εργαζόμενος να είναι και ευχαριστημένος, αλλά και αποδοτικός, ο κ. Μακρής ήταν σαφής. Θα πρέπει, τόνισε, να μοιράζεται το όραμά του με όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους του και ταυτόχρονα να φροντίζει να δημιουργεί ένα κλίμα εργασιακής ασφάλειας, ομαδικότητας και ελευθερίας έκφρασης, ώστε να μπορούν όλοι να εκφράσουν τα συναισθήματα που βιώνουν στην καθημερινότητα τους και να μπορούν όλοι μαζί να βρίσκουν λύσεις σε ότι πιθανόν τους δυσκολεύει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «Για εμάς στη LEROY MERLIN, αποτελεί βασικό μέλημα το να λειτουργούμε σε τέτοιο κλίμα και οι καθημερινές μας προσπάθειες στοχεύουν στην ενίσχυση της επικοινωνίας αλλά και στην έκφραση των συναισθημάτων των συνεργατών μας. Έτσι, δημιουργούμε ευχαριστημένους συνεργάτες, οι οποίοι κατ’ επέκταση γίνονται και πιο αποδοτικοί»

Άοκνες οι προσπάθειες
Κατέστησε παράλληλα σαφές, ότι η βελτίωση των συνθηκών εργασίας αποτελεί μόνιμη και συνεχή διεργασία για την ίδια την εταιρεία. Όπως είπε, «Τη δεδομένη στιγμή διανύουμε και μία περίοδο πολλών και μεγάλων αλλαγών, τόσο σε επίπεδο δομής της εταιρείας, όσο και σε αλλαγή πληροφοριακών συστημάτων (ERP) ».

 

Όλα αυτά, πρόσθεσε, γίνονται με γνώμονα την καλύτερη εμπειρία των συνεργατών και των πελατών τους σε καθημερινή βάση.

Ανακοίνωσε μάλιστα ότι προγραμματίζονται εκτενείς εκπαιδεύσεις σε ότι αφορά τις συστημικές αλλαγές, ενώ ταυτόχρονα προωθούν εκπαιδεύσεις αυτο-ηγεσίας, που θα στηρίξουν όλες της αλλαγές της νέας δομής, αλλά και θα βοηθήσουν στην περαιτέρω έκφραση των συνεργατών τους σε σχέση με το τι βιώνουν στην καθημερινότητα, ώστε να πραγματοποιούν περαιτέρω και πιο στοχευμένες ενέργειες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά