Το Jeep Renegade τώρα με επετειακές τιμές από €17.900

Το 2021 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για την Jeep®, η οποία φέτος γιορτάζει τα 80ά της γενέθλια. Εδώ και οκτώ δεκαετίες κατέχει ηγετική θέση στα οχήματα 4x4, στην ελευθερία μετακίνησης και στην περιπέτεια. Για το λόγο αυτό, η CiC Automasters, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Jeep στην Κυπριακή αγορά, γιορτάζει με μοναδικές προσφορές. Η χρονιά ξεκινάει με προσφορές στο Jeep Renegade που αρχίζουν από €17,900 και με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Το Jeep Renegade συνδυάζει πάνω από 70 χρόνια ένδοξου παρελθόντος. Πρόκειται για ένα μοντέλο που κατασκευάστηκε από κοινού από τους μηχανικούς της ιταλικής και της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και αποτέλεσε το πρώτο μοντέλο της Jeep στην ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία μικρών SUV

Το μικρό SUV της Jeep κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Μέλφι στην Ιταλία με το μήκος του φτάνει τα 4,3 μέτρα αλλά οι σύγχρονες τάσεις το διαφοροποιούν από τα μοντέλα του παρελθόντος. Στον εξωτερικό σχεδιασμό το μοντέλο καταφέρνει να παντρέψει τις μοντέρνες γραμμές με παραδοσιακά σχεδιαστικά στοιχεία της μάρκας όπως η μάσκα με τις 7 κάθετες γρίλιες (που συμβολίζουν την πρωτιά της μάρκας που διέθεσε αυτοκίνητα σε επτά ηπείρους), τα στρογγυλά φώτα εμπρός και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών, που τονίζουν το δυναμισμό και τις εκτός δρόμου ικανότητες του μικρού SUV. Η φρέσκια σχεδίαση, η ποιότητα κατασκευής και η άνεση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του εσωτερικού. Με σαφείς επιρροές από το ιταλικό στυλ, ξεχωρίζει για τη σωστή θέση οδήγησης, την καλή ορατότητα και τον πλούσιο εξοπλισμό.

Το μοντέλο παρουσιάζεται στην αγορά με τρεις συνολικά κινητήρες.. Αρχή με τον κινητήρα του ενός λίτρου απόδοσης 120 ίππων ενώ στη συνέχεια υπάρχει ο κινητήρας στα 1.3 λίτρα με 150 ίππους. Επιπλέον από τον Φεβρουάριο το Jeep Renegade διατίθεται και στην έκδοση Plug in Hybrid με τετρακίνηση και 240 ίππους.

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ