BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Με διαφορά το δεξί χέρι του επαγγελματία

Παρά τις αντιξοότητες και τις ιδιαιτερότητες τις οποίες μας επιφύλαξε ο περασμένος χρόνος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η καινοτόμα πρόταση που ήρθε πριν από περίπου ένα χρόνο στην Κύπρο από την Ελλάδα και αφορά σ’ ένα νέο μοντέλο χονδρικής πώλησης, αποδείχθηκε πέρα για πέρα ανθεκτική.

Διαβάστε ακόμα: Πως διαμορφώνεται ο χάρτης εταιρειών στην κυπριακή ΑΟΖ

Διαβάστε ακόμα: Τα νέα ξενοδοχεία που ανοίγουν φέτος σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

Η εν λόγω πρόταση όχι μόνο επιβίωσε, αλλά αποτέλεσε ισχυρό σύμμαχο για τον σύγχρονο επαγγελματία για μια σειρά παραγόντων που συνοψίζονται παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: Ψάχνει προσωπικό ο Κωτσόβολος σε Λευκωσία και Λεμεσό

Ο λόγος για την BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, το πρώτο οne stop shop που αποτελεί έναν ενιαίο χώρο χονδρικής πώλησης και απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες, προερχόμενους από πολλούς και διαφορετικούς τομείς.

Αποστολή του καταστήματος είναι η ικανοποίηση και κάλυψη όσο το δυνατόν μεγαλύτερου εύρους αναγκών των επαγγελματιών, κάτι το οποίο τους επιτρέπει να εξοικονομούν χρήματα, να κερδίζουν χρόνο και να μπορούν να επιλέξουν τα προϊόντα τους μέσα από μια τεράστια γκάμα, η οποία βρίσκεται στον ίδιο χώρο - κάτω από την ίδια στέγη, όπως ακριβώς το είχε οραματιστεί και έκανε τελικά πράξη η MCC Best Value.

Οι πελάτες-επιχειρηματίες
Στο ευρύ πελατολόγιο της BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ περιλαμβάνονται εκατοντάδες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται είτε σε παγκύπρια κλίμακα, είτε τοπικά. Πρόκειται κυρίως για υπεραγορές, περίπτερα, κάβες, φρουταρίες, κρεοπωλεία και ψιλικά, αλλά και επιχειρήσεις από κάθε άλλο τομέα που βρίσκουν στο κατάστημα όλα τα προϊόντα που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες σε αναλώσιμα. Έμφαση έχει δοθεί, παράλληλα, και στις επιχειρήσεις που προέρχονται από τον τομέα της Ho.Re.Ca. (Hotel/Restaurant/Café), καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών τους, όπως είναι εστιατόρια, καφετέριες-καφενεία, μπαρ, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, καταστήματα και καντίνες fast food, ξενοδοχεία καθώς και άλλους χώρους παροχής υπηρεσιών καταλύματος και εστίασης.

Τα προϊόντα
Ο επιχειρηματίας-πελάτης της BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ έχει τη δυνατότητα να βρει 16.000 επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, κάτω από την ίδια στέγη, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα για μετακινήσεις, ώστε να συγκεντρώσει όλα όσα χρειάζεται. Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι, δεν τίθενται καθόλου περιορισμοί και όροι στις ζητούμενες από τον πελάτη ποσότητες.
 

Οι τιμές
Για κάθε επιχειρηματία βασικό ζητούμενο είναι τα προϊόντα  που χρησιμοποιεί ή διαθέτει να είναι υψηλής ποιότητας, αλλά συν τω χρόνω, οι τιμές να είναι προσιτές και χονδρικές. Από ένα κατάστημα, περιμένει να υπάρχουν πραγματικές προσφορές, συμφέρουσες και ελκυστικές, οι οποίες να ανανεώνονται συνεχώς. Οι άνθρωποι της BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι οι πελάτες της, οι οποίοι αυξάνονται σταθερά, αναγνωρίζουν και ανταμείβουν τις κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση καθημερινά την προτίμησή τους.

Ο χώρος
Στα συν της BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ είναι και η λειτουργικότητα του χώρου που επιτρέπει στον επαγγελματία-πελάτη να προβεί στις αγορές του άνετα, χωρίς καθυστερήσεις, με ευελιξία και δίχως ελλείψεις. Πέρα από τον χώρο πώλησης που εκτείνεται στα 2.500 χιλιάδες τ.μ., το κατάστημα διαθέτει τεράστιες αποθήκες που λειτουργούν στη βάση πρωτοκόλλων και αυστηρών προτύπων ασφαλείας, ενώ αντίστοιχα μεγάλος είναι και ο χώρος στάθμευσης που φθάνει τις 3.000 τ.μ., με θέσεις και για ΑμΕΑ.

Στην e-εποχή
Η εταιρεία είχε μεριμνήσει πολύ πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας να δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες της να προβαίνουν στις αγορές τους, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία. Τα ψηφιακά της εργαλεία αποτελούν το δεξί χέρι των επαγγελματιών, καθώς μέσω της μοντέρνας και εύχρηστης ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, πολύ προτού σπεύσουν στο κατάστημα. Να δημιουργούν δηλαδή το δικό τους προσωποποιημένο φυλλάδιο με τις προσφορές που τους ενδιαφέρουν. Επίσης μέσω του Μobile App τους παρέχεται η δυνατότητα σχεδιασμού λίστας εύκολα και γρήγορα με προσθήκη προϊόντων με ένα εύχρηστο και χρήσιμο barcode scanner.

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών