Public: Καινοτομεί με την υπηρεσία Mobile Payments

Τα Public επιστρέφουν με τις καλύτερες προσφορές από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου! Προσφέροντας την πιο αυθεντική retail εμπειρία τα καταστήματα που συνδέθηκαν με την τεχνολογία, τη ψυχαγωγία και τον πολιτισμό επανέρχονται ανανεωμένα παραμένοντας αφοσιωμένα στο σύγχρονο τρόπο παρουσίασης των προϊόντων τους στα φυσικά καταστήματά τους σε όλη την Κύπρο. Το άνοιγμα των καταστημάτων μας γίνεται τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού. Επίσης, έχουν ληφθεί μια σειρά από μέτρα και πρωτοβουλίες ατομικής προφύλαξης και καθαριότητας προκειμένου να κάνετε τις αγορές σας στα καταστήματά μας ευχάριστα και με ασφάλεια.

Επισκεφθείτε τον απόλυτο προορισμό τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού και γνωρίστε τη καινοτομία που εισάγουν για πρώτη φορά τα Public: τη νέα υπηρεσία Mobile Payments. Στη συνεχή προσπάθειά τους για αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών τους, τα Public επεκτείνουν στο δίκτυο καταστημάτων τους τη λύση για ολοκλήρωση της συναλλαγής, με ταυτόχρονη έκδοση απόδειξης και τιμολογίου, χωρίς να απαιτείται ο πελάτης να περάσει από το ταμείο.

Η πρωτοποριακή αυτή δυνατότητα που εισάγουν τα Public, παρέχεται μέσα από την πλατφόρμα Mobile Sales Assistant που χρησιμοποιούν οι πωλητές των καταστημάτων Public και έχει δημιουργηθεί από την εσωτερική ομάδα της εταιρίας. Με την αναβάθμιση της πλατφόρμας, ο καταναλωτής μπορεί να ολοκληρώσει την συναλλαγή στο σημείο που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Η υπηρεσία Mobile Payments είναι διαθέσιμη και στα έξι καταστήματα Public που βρίσκονται σε όλη την Κύπρο.

Η υπηρεσία Mobile Payments διευκολύνει τις «φορητές συναλλαγές» σε διάφορα σημεία εξυπηρέτησης εντός των καταστημάτων. H εξυπηρέτηση των επισκεπτών στα καταστήματα Public γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα, καθώς οι υπάλληλοι της ομάδας Public βρίσκονται δίπλα στους επισκέπτες, παρέχουν βοήθεια στις αγορές τους και αναλαμβάνουν τις συναλλαγές από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή τους, με την έκδοση παραστατικού πώλησης επί τόπου στο σημείο εξυπηρέτησης. Παράλληλα, η υπηρεσία επιτρέπει την έκδοση κάρτας αλλαγής αλλά και την αποδοχή της Public loyalty card.

Ο Γενικός Διευθυντής των Public στην Κύπρο, κ. Δημήτρης Φιλόπουλος, σημείωσε: «Παραμένουμε στο πλευρό των καταναλωτών και φέρνουμε καινοτόμες υπηρεσίες με στόχο να συνεχίσουμε να παρέχουμε κορυφαία retail εμπειρία στα καταστήματά μας. Το Mobile Payments ακολουθεί τα πρότυπα μεγάλων εταιριών του εξωτερικού και πλέον μπορεί ο καθένας να το απολαμβάνει και στα δικά μας καταστήματα».

Δειτε Επισης

Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου
Εξαγωγές ύψους €508,39 εκ. προς χώρες της Ε.Ε. και €1,84 δισ. προς τρίτες χώρες από Κύπρο το 2023
Απόφαση-ορόσημο για το χαλλούμι με πενταετή παράταση της δυνατότητας για την ποσόστωση
Πήρε μπρος το νέο εργοστάσιο παραγωγής της Kassatly στον Ύψωνα-Τι δηλώνει ο Nayef Kassatly (videos & pics)