Νέο Hilux - Πιο ισχυρό με νέο πιο επιβλητικό σχεδιασμό

Μια φαντασμαγορική είσοδο στην αγορά κάνει το νέο Hilux, συνδυάζοντας ένα εντυπωσιακό νέο εμπρόσθιο σχεδιασμό, την προσθήκη ενός ισχυρού κινητήρα 2,8 λίτρων και βελτιωμένες επιδόσεις, τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου, με μεγαλύτερη άνεση και αναβαθμισμένο εξοπλισμό.

Η αγορά των pick-up αυτοκινήτων αυξάνεται με σταθερούς ρυθμούς στην Ευρώπη. Από τις 154.000 πωλήσεις οχημάτων το 2015, μια αναμενόμενη αύξηση της τάξεως του 35%  βλέπει τις ετήσιες πωλήσεις στην κατηγορία pick-up να αυξάνονται σε 208.000 μονάδες έως το 2023. Μεγάλο μέρος αυτής της ανάπτυξης μπορεί να οφείλεται στην αύξηση του ενδιαφέροντος για τα pick-up, ως οχήματα διπλής χρήσης, που εξυπηρετούν ταυτόχρονα την επαγγελματική αγορά αλλά και την αγορά αναψυχής.

Η νέα έκδοση «Invincible» της Toyota προσφέρει στους πελάτες ξεχωριστό στιλ και κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού που είναι κατάλληλα για μια πελατειακή βάση αναψυχής, χωρίς να θυσιάζεται η όποια δυναμική, αντοχή, θρυλική ποιότητα, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία (Quality, Durability and Reliability - QDR), οι οποίες έχουν ήδη αναδείξει το Hilux ως το αγαπημένο pick-up όχημα του κόσμου.

Από το λανσάρισμα του το 1968, το θρυλικό Hilux έχει αποδείξει επανελημμένα  πόσο αήττητο είναι, έχοντας κατακτήσει τον Βόρειο Πόλο, τα ισλανδικά ηφαίστεια, την Ανταρκτική ενώ έχει ήδη καταγράψει μια νίκη στο Ράλι Ντακάρ το 2019.

Το εμπρόσθιο μέρος του νέου Hilux έχει επανασχεδιαστεί πλήρως με μια νέα τολμηρή και ισχυρή τρισδιάστατη μάσκα και εμπρόσθιο προφυλακτήρα, στοιχεία τα οποία αυξάνουν σημαντικά την παρουσία του στον δρόμο αλλά και το ισχυρό ανάστημά του.  Ο εντυπωσιακός νέος εξωτερικός σχεδιασμός του ενισχύεται περαιτέρω από την τοποθέτηση εμπρόσθιου και οπίσθιου φωτισμού LED, από ένα νέο φινίρισμα μηχανής, από τις νέες μαύρες ζάντες αλουμινίου 18", καθώς και από την προσθήκη νέου εξωτερικού χρώματος - Oxide Bronze metallic.

Το αναβαθμισμένο εσωτερικό του διαθέτει νέα σχεδίαση προσαρμοσμένη στον οδηγό,  και μια νέα οθόνη πολυμέσων 8", η οποία περιλαμβάνει μηχανικά κουμπιά και τηλεφωνικά πλήκτρα για βελτιωμένη λειτουργικότητα σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων του νέου Hilux, διαθέτει ταχύτερη απόκριση λογισμικού και οθόνης και προσφέρεται με ενισχυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας  με Apple CarPlay® και Android Auto ™ .

Η νέα σειρά κινητήρων Hilux έχει επίσης ενισχυθεί με την προσθήκη ενός νέου, ισχυρότερου κινητήρα 2,8 λίτρων, 204 DIN hp* diesel, εξοπλίζοντας έτσι το Toyota pick-up με εξαιρετικά ανταγωνιστικές επιδόσεις στην κατηγορία του.

Με ροπή 500 Nm*, αυτός ο νέος κινητήρας θα επιταχύνει το Hilux από 0-100 km / h σε μόλις 10,7 δευτερόλεπτα (2,1 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από το υφιστάμενο κινητήρα 2,4 λίτρων), ενώ θα επιστρέφει τη μέση κατανάλωση των 9,5 l / 100 km* και των εκπομπών CO2 250 g/km*

Ο μηχανικός στόχος για το νέο Hilux ήταν να διατηρήσει τις θρυλικές του επιδόσεις εκτός δρόμου, βελτιώνοντας παράλληλα την άνεση στον δρόμο. Διατηρώντας τις ικανότητές του ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες εκτός δρόμου, το Hilux είναι ένα από τα λίγα οχήματα της κατηγορίας του που παραμένουν πιστά στην body-on-frame αρχιτεκτονική του. Το σκαλωτό αμαξώνιό του (ladder-frame chassis) συνδυάζει εξαιρετική ανθεκτικότητα με την ακαμψία που απαιτείται για να αντέχει ακόμη και τις πιο σοβαρές δυνάμεις συστροφής.

Δειτε Επισης

Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου
Εξαγωγές ύψους €508,39 εκ. προς χώρες της Ε.Ε. και €1,84 δισ. προς τρίτες χώρες από Κύπρο το 2023
Απόφαση-ορόσημο για το χαλλούμι με πενταετή παράταση της δυνατότητας για την ποσόστωση
Πήρε μπρος το νέο εργοστάσιο παραγωγής της Kassatly στον Ύψωνα-Τι δηλώνει ο Nayef Kassatly (videos & pics)