Το Hyundai i10 “Καλύτερο Μικρό Αυτοκίνητο για την Πόλη 2021”, από το What Car?

  • Το Hyundai i10 βραβεύθηκε ως το “Καλύτερο Μικρό Αυτοκίνητο για την Πόλη 2021”, από το περιοδικό What Car?
  • Οι ειδικοί του What Car? απένειμαν τον σημαντικό αυτό τίτλο στο i10 για την εντυπωσιακή άνεση, την ευκολία στη χρήση και τον τεχνολογικό εξοπλισμό του.
  • Το Hyundai IONIQ 5 επίσης διακρίθηκε, σαν δεύτερο στην επιλογή των αναγνωστών για το πιο προσδοκούμενο νέο μοντέλο του 2021.
  • Το IONIQ 5 θα αποκαλυφθεί τους πρώτους μήνες του 2021, ως η πρώτη νέα προσθήκη στη σειρά ηλεκτρικών μοντέλων IONIQ.
  • H Hyundai παραμένει στην κορυφή για τη σειρά ηλεκτροκίνητων μοντέλων, με τον αριθμό τους να φθάνει τα 18 μέχρι το 2025.
 
Το Hyundai i10 είναι το “Καλύτερο Μικρό Αυτοκίνητο για την Πόλη 2021”, σύμφωνα με την κρίση των ειδικών του What Car?, του πιο έγκυρου περιοδικού αυτοκινήτου του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη διάρκεια της τελετής βράβευσης για το 2021, αποκαλύφθηκε ότι το IONIQ 5 ήταν η δεύτερη καλύτερη επιλογή νέου μοντέλου που οι αναγνώστες του περιοδικού περιμένουν εναγωνίως να υποδεχθούν αυτή τη χρονιά.
 
Στην απόφαση των κριτών αναφέρεται: “Οι διαστάσεις του Hyundai i10 και η απίστευτη ορατότητα του οδηγού, κάνουν το μικρό μοντέλο ιδανικό για την πόλη, χωρίς να υστερεί στους μεγάλους δρόμους. Με κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων συμπεριφέρεται άνετα στα μεγάλα ταξίδια. Η άνεση των επιβατών είναι εντυπωσιακή σε όλες τις ταχύτητες, συγκρινόμενη ακόμα και με μοντέλα μεγαλύτερου μεγέθους”.
 
Το i10 είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο σε σύγκριση με το προηγούμενο και προσδιορίζεται ως ολοκληρωμένο, με πολύ εξοπλισμό και ανέσεις, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του. Το i10 είναι σχεδιασμένο με έμφαση στην τεχνολογία, με αξιοσημείωτη συνδεσιμότητα και συστήματα ασφαλείας και με άνετο σαλόνι για πέντε συνολικά επιβάτες.
 
Για το IONIQ 5 οι κριτές του What Car? αναφέρουν: “Μπορεί να είναι δύσκολη η καθιέρωση μιας νέας μάρκας αλλά το γεγονός ότι το IONIQ 5 είναι ένα αναμενόμενο μοντέλο που οι αναγνώστες του What Car? περιμένουν να δουν εναγωνίως, αποδεικνύει ότι είναι ήδη γνωστό και διαδεδομένο.
Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του πειραματικού Hyundai 45, που εφαρμόστηκε στο IONIQ 5 βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στην επιλογή που έκαναν οι αναγνώστες του What Car?”
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ