Η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ καλωσορίζει τα λιπαντικά Valvoline

Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ εμπλουτίζει την γκάμα της στα λιπαντικά με την προσθήκη σε αυτήν των τεχνολογικά προηγμένων λιπαντικών Valvoline, τα οποία ξεκίνησε επίσημα να διανέμει στην κυπριακή αγορά από την 1η Ιανουαρίου 2021. Διαθέτοντας ένα δίκτυο που αριθμεί 1.500 επαγγελματίες και επτά καταστήματα σε όλη την ελεύθερη Κύπρο, μαζί με έναν στόλο 130 οχημάτων, η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ είναι σε θέση να προμηθεύσει την αγορά γρήγορα και στην καλύτερη τιμή με τα διεθνούς φήμης, αμερικάνικα λιπαντικά Valvoline. 

Με εμπειρία 150 χρόνων η Valvoline θεωρείται καινοτόμος στον τομέα των λιπαντικών. Η εταιρεία που μετεξελίχθηκε στη Valvoline ιδρύθηκε το 1866 στη Νέα Υόρκη και είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που ασχολήθηκε με την εξέλιξη και την παραγωγή λιπαντικών κινητήρων για κάθε ανάγκη λίπανσης.

Η Valvoline έχει συνδέσει το όνομά της με δύο σπουδαίες καινοτομίες. Η μια αφορά στο πρώτο εξειδικευμένο λιπαντικό για αγωνιστικά αυτοκίνητα το οποίο παρουσίασε το 1965, ενώ το 2000 σφράγισε την είσοδο στη νέα χιλιετία με το Maxlife, ένα καινοτόμο λιπαντικό που αυξάνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα, ιδανικό για «γερασμένα» οχήματα το κοντέρ των οποίων έχει γράψει πάνω από 120.000 χιλιόμετρα.

«Στη σύγχρονη εποχή όπου όλο και περισσότεροι οδηγοί είναι καλά πληροφορημένοι και επιλέγουν οι ίδιοι τη μάρκα και κατ’ επέκταση την ποιότητα του λιπαντικού που θα μπει στον κινητήρα τους, ερχόμαστε να φέρουμε πιο κοντά σε επαγγελματίες και καταναλωτές μια σειρά λιπαντικών που είναι παγκόσμια αναγνωρίσιμα και κουβαλούν τεράστια ιστορία τεχνολογικής εξέλιξης πίσω τους» σημειώνει ο Co-CEO της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ κ. Μάριος Καποδίστριας και προσθέτει: «αυτή η εμπορική συμφωνία για τους καταναλωτές σημαίνει ευκολότερη πρόσβαση σε μια σειρά αξιόπιστων προϊόντων, ενώ για την εταιρεία μας αποτελεί τιμή το γεγονός ότι ένας ακόμα παγκόσμιος ηγέτης του automotive  aftermarket μας εμπιστεύεται για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του στην Κύπρο».
 
Σήμερα η Valvoline δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών και εξειδικευμένων χημικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, τόσο στην αγορά των λιπαντικών όσο και στους αγώνες αυτοκινήτων. Η Ευρωπαϊκή έδρα της Valvoline βρίσκεται στην Ολλανδία με εργοστάσια παραγωγής και αποθήκες.

Διαθέτει λιπαντικά κινητήρων για επιβατικά αλλά και επαγγελματικά οχήματα, λιπαντικά γραναζοκιβωτίων (χειροκίνητου και αυτόματου κιβωτίου), λιπαντικά βιομηχανίας, γράσα, αντιψυκτικά, υγρά φρένων, ειδικά προϊόντα προστασίας και περιποίησης αυτοκινήτου, καθώς και χημικά αντιδιαβρωτικά προϊόντα.

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών