Ακόμα ένα Smart- Άνοιξε στον Άγιο Δομέτιο

Ο Όμιλος Smart Discount Shops την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου άνοιξε το νέο του κατάστημα. Αυτό βρίσκεται στην οδό Ιπποδρομιών 18 στον Άγιο Δομέτιο. 
 
Σημειώνεται ότι στην επαρχία Λευκωσίας τα Smart δίνουν το παρών τους με επιτυχία στην Κοκκινοτριμιθιά, στην Νήσου, στο Τσέρι, στον Στρόβολο και στην Λακατάμια.
 
Με την λειτουργία του Smart στον Άγιο Δομέτιο λειτουργούν συνολικά 17 καταστήματα.  Στην Επαρχία Λευκωσίας 6 καταστήματα, στην Επαρχία Λάρνακας 5 Καταστήματα, στην Επαρχία Λεμεσού 3 καταστήματα, στην Επαρχία Πάφου 2 καταστήματα και 1 κατάστημα στην ελεύθερη Αμμόχωστο.
 
Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Smart κ. Σταύρος Χαϊλής ανέφερε ότι «Ο Δήμος Αγίου Δομετίου πάντα μας ενδιέφερε και ψάχναμε το κατάλληλο κτίριο πράγμα το οποίο καταφέραμε πρόσφατα».
Το κτήριο, στο οποίο μέχρι πρότινος στεγαζόταν άλλη υπεραγορά (Σωτήρη Γεωργιάδη) έχει ανακαινισθεί πλήρως και όλος ο εξοπλισμός μπήκε καινούργιος και υπερσύγχρονος. Οι ωφέλιμοι χώροι για τους πελάτες είναι 600 τ.μ.  Γενικά το νέο Smart Αγίου Δομετίου θα είναι λειτουργικό, άνετο και βολικό, διαθέτοντας ικανοποιητικούς αποθηκευτικούς χώρους και αρκετούς χώρους στάθμευσης.
 
«Για τις ανάγκες του καινούργιου καταστήματος έγιναν αρκετές νέες προσλήψεις που σταδιακά θα φθάσουν τις 15.  Το προσωπικό που προσελήφθηκε, εκπαιδεύτηκε σε άλλα καταστήματα του Ομίλου και έτσι είναι έτοιμο να προσφέρει πρόθυμη, ευγενική και ζεστή εξυπηρέτηση που είναι στις προτεραιότητες του Ομίλου Smart.»Όπως ο κ. Χαίλής ανέφερε.
Σε ερώτηση μας στον κ. Σταύρο Χαίλή πως βλέπει τον αυξημένον ανταγωνισμό στην Κυπριακή Αγορά ανέφερε. «Εμείς στα Smart πιστεύουμε στην ελεύθερη αγορά. Δεν φοβόμαστε τον ανταγωνισμό. Σεβόμεθα τους ανταγωνιστές μας. Σεβόμεθα όμως ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας και προσπαθούμε να βρίσκουμε γι’ αυτούς τα καλύτερα και τα προσφέρουμε σε ολόχρονα χαμηλές τιμές χωρίς περιορισμούς».  

«Αυτό το καταφέρνουμε κατά κύριο λόγο», πρόσθεσε, «με τη μεγάλη αγοραστική δύναμη που έχουμε με τα 17 καταστήματα, με τις πολύ αξιόλογες πηγές και διασυνδέσεις που έχουμε σε όλη την Ευρώπη, όπως επίσης και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα που διατηρούμε, χωρίς, όμως, αυτό να είναι εις βάρος της εξυπηρέτησης που προσπαθούμε να είναι πάντοτε σε ψηλά επίπεδα». 
Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Smart εξέφρασε αισιοδοξία για την πορεία του Ομίλου και την περαιτέρω ανάπτυξη του τα επόμενα χρόνια. «Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον γιατί πιστεύουμε στο concept του Smart, το οποίο θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο για το συμφέρον των χιλιάδων πελατών που μας τιμούν με την προτίμηση τους ανά το παγκύπριο. Τα Smart είναι η εναλλακτική λύση για τους καταναλωτές που αναζητούν τα καλύτερα γνωστά και επώνυμα προϊόντα σε έξυπνες τιμές», τόνισε σχετικά ο κ. Χαϊλής.

Τέλος ο κ. Χαϊλής ευχήθηκε σε μας αλλά και όλους τους Κύπριους πολίτες Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένη τη Νέαν Χρονιά χωρίς τα προβλήματα της πανδημίας του Κορωνοϊού που ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί τους πάντες.

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ