CONELLE: Νέο multi-brand κατάστημα στη Λεμεσό

Η αλυσίδα multi-brand καταστημάτων CONELLE σας υποδέχεται στο νέο της κατάστημα στην Λεμεσό στην Λεωφόρο Κολωνακίου 25, στο Zavos Kolonakiou Center.

Σε έναν άνετο χώρο 100 τ.μ. με ακόμη περισσότερα διεθνή brand στον χώρο της μόδας, συμπεριλαμβανομένων της Juicy Couture, Versace Jeans, Cavalli Class, Just Cavalli, SEVA, Alexander Cox & άλλα.
 

 

Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2020, σε ένα χώρο στον οποίο η κάθε γυναίκα μπορεί να βρει τις συλλογές γνωστών Ιταλικών και Ελληνικών οίκων σε προσιτές τιμές και ιδιαίτερες συλλογές σε ρούχα, υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν.
 
Η αλυσίδα καταστημάτων CONELLE ξεκίνησε ως ένα αποκλειστικά κυπριακό concept, και συνεχίζει την δυναμική της ανάπτυξη στην Κύπρο με καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό (Μακαρίου 184 και Κολωνακίου 25), Λάρνακα και Παραλίμνι.
 


Τα καταστήματα CONELLE αποτελούν ένα διαφορετικό χώρο shopping experience με στόχο να κάνει προσβάσιμα στο Κυπριακό κοινό διεθνή upcoming και established fashion brands, με σκοπό να ικανοποιήσουν τις τελευταίες ανάγκες και τάσεις του Retail μιας νέας εποχής.
 
Την ομάδα CONELLE συνθέτουν άτομα με διαφορετικό background και εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένων fashion in-house buyers, brand researcher, marketing and web-development consultant, store set-up & simulation managers και βεβαίως ένα δυναμικό sales and retail team.
 

Ε-SHOP
Συνεχίζεται επίσης η δυναμική λειτουργία του CONELLE e-shop στην διεύθυνση www.e-conelle.com. Έτσι, όλοι οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετούνται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια και στο νέο διαδικτυακό κατάστημα της εταιρείας www.e-conelle.com για να δούν και να παραγγείλουν την καινούρια συλλογή από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Οι παραγγελίες αποστέλνονται μέσω κούριερ τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας εντός 2 εργάσιμων ημερών με παράδοση κατ' οικον. #staysafe

Δειτε Επισης

Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο