Beyond Zero: H Toyota σε καλεί σε ένα κόσμο χωρίς περιορισμούς

Με μια σπουδαία ανακοίνωση, που αφορά τη στρατηγική της εταιρείας για τα επόμενα πέντε (5) χρόνια, έκανε η Toyota, ολοκληρώνοντας με τους καλύτερους οιωνούς, ίσως την πιο δύσκολη χρονιά που καλέστηκε να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα. 

Με το πολλά-υποσχόμενο σλόγκαν «Beyond Zero», η Toyota θέτει ξεκάθαρα τη δέσμευσή της να συμβάλει σε έναν κόσμο που ξεπερνάει τα όρια των μηδενικών εκπομπών ρίπων και περιορισμών. Έναν κόσμο που δεν αφήνει τίποτα και κανέναν πίσω, όπου η ανθρωπότητα θα έχει την ευκαιρία να βιώσει την ελευθερία της μετακίνησης, υποστηριζόμενη από την κορυφαία τεχνολογία ηλεκτροδότησης και τις καινοτομίες κινητικότητας της Toyota, που συνδυάζονται με την αξέχαστη βιωματική εμπειρία των πελατών.

Αυτή η στρατηγική ξεκίνησε πριν 20 χρόνια, με τη σταδιακή εισαγωγή της υβριδικής τεχνολογίας στον στόλο της Toyota, και έφτασε σήμερα, να αφορά την πλειονότητα των μοντέλων. Συγκεκριμένα, έχουν καταγραφεί περισσότερα από 16 εκατομμύρια πωλήσεις υβριδικών μοντέλων Toyota στον κόσμο, ενώ στην Κύπρο, το 63% των πωλήσεων της Toyota Κύπρου αφορά υβριδικά μοντέλα - ένα ποσοστό που αντιστοιχεί σε 4000 οχήματα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι τα υβριδικά μοντέλα 4ης γενιάς της Toyota εκπέμπουν μηδενικούς ρύπους σε ποσοστό 70% της χρήσης τους μέσα στην πόλη, ενώ δεν χρειάζονται σύνδεση για φόρτιση.

Στην γκάμα των περιβαλλοντικά φιλικών μοντέλων, η Toyota εργάζεται εντατικά για να την εμπλουτίσει, προσθέτοντας περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα αλλά και μοντέλα υδρογόνου.
Συγκεκριμένα, η στρατηγική «Beyond Zero» αποτελεί μέρος της περιβαλλοντικής πρόκλησης της Toyota μέχρι το 2050, όπου το ταξίδι μηδενικών εκπομπών ρίπων επεκτείνεται ακόμα παραπέρα, για μια εποχή χωρίς απαγορεύσεις και μια κοινωνία με απόλυτα μηδενικές εκπομπές.
 

Το συνολικό μήνυμα της Toyota είναι ξεκάθαρο και περιεκτικό: «Για περισσότερα από 20 χρόνια, ο στόχος της μηδενικής εκπομπής ρίπων μας ενέπνεε απόλυτα με αποτέλεσμα να εισάξουμε, το πρώτο παγκοσμίως, υβριδικό μοντέλο. Αυτή η ενεργητική παρακίνηση συνεχίζεται και σήμερα, με υβριδικά Plug-In, ηλεκτρικά και υδρογονούχα οχήματα, που θα εκπέμπουν μόνο νερό και θα μπορούν να καθαρίζουν το αέρα όσο βρίσκονται ‘εν κινήσει’».

Ως αδιαμφισβήτητοι ηγέτες της ηλεκτροκίνησης, δεν σταματούν εδώ. Τα σχέδιά της Toyota περιλαμβάνουν την εισαγωγή 40 νέων ή αναβαθμισμένων ηλεκτρικών οχημάτων μέχρι το 2025, προσφέροντας έτσι τη μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτροκινητήρων. Με τον τρόπο αυτό, όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τη σωστή τεχνολογία, στον κατάλληλο χρόνο, με τις δικές τους ανάγκες.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι η Toyota, αποδεικνύει περίτρανα τη δέσμευσή της για ένα καλύτερο, εξελιγμένο κόσμο με επίκεντρο στην προστασία του περιβάλλοντος, έχοντας ήδη δημιουργήσει το ‘Energy Observer’, το πρώτο υδρογονοκίνητο σκάφος, που ταξιδεύει ανά τον κόσμο χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ενέργεια, η οποία παράγεται στο σκάφος, ενώ δεν εκπέμπει τίποτε άλλο πέρα από νερό.

Η Toyota συνεχίζει να εργάζεται πυρετωδώς, ωσότου η μετακίνηση δεν θα έχει απλώς μηδενικό αντίκτυπο, αλλά θα ωφελήσει απόλυτα την κοινωνία και το περιβάλλον. Άλλωστε γιατί να σταματήσει στο μηδέν, όταν μπορεί να το ξεπεράσει;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Toyota Κύπρου στο bit.ly/BeyondZero_Cy

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ