Το Χρυσό Τιμόνι στο νέο Hyundai i20!

  • Το ολότελα νέο i20 απέσπασε το πολύτιμο βραβείο “Χρυσό Τιμόνι” στην κατηγορία
  • Best Car - μέχρι 25.000 ευρώ.
  • Το προηγούμενο μοντέλο έτυχε της ίδιας διάκρισης το 2015.
  • Το i20 τρίτης γενεάς ανεβάζει το επίπεδο ποιότητας στην κατηγορία του.
 
Το νέο Hyundai i20 απέσπασε το βραβείο Golden Steering Wheel (Χρυσό Τιμόνι) στην κατηγορία “Καλύτερο Αυτοκίνητο - μέχρι 25.000 ευρώ” της έγκυρης γερμανικής εφημερίδας Bild am Sonntag και του περιοδικού Auto Bild. Οι κριτές-δημοσιογράφοι διαπίστωσαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν παρουσιάζει αδυναμίες σε κανένα τομέα και ξεχωρίζει στην κλάση του. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το Hyundai i20 αποσπά τη σημαντική αυτή διάκριση.
 
“Με το νέο i20”, η Hyundai ανεβάζει το επίπεδο ποιότητας στην κατηγορία του. Οι Κορεάτες το έχουν κατασκευάσει με μεγάλη προσοχή και με σημασία στη λεπτομέρεια. Αυτό το νιώθει κάποιος στη συμπεριφορά του οχήματος, στο εκπληκτικό κράτημα στο δρόμο και το υβριδικό σύστημα 48-βολτ. Το σύνηθες φαινόμενο της αργής εκκίνησης σε κινητήρες turbo δεν υπάρχει στο i20! Ιδιαίτερα σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων τύπου dual clutch”, δήλωσε ο Andreas May, Επικεφαλής Δοκιμών και Τεχνολογίας του Auto Bild.
 

Tom Drechsler, Αρχισυντάκτης του Bild Group, δήλωσε με τη σειρά του: “Γνωρίζω καλά το Hyundai i20 που απέσπασε το Χρυσό Τιμόνι το 2015. Γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος με το νέο μοντέλο. Με την πρώτη ματιά διαπιστώνει κανείς την εξέλιξη του μοντέλου της Hyundai όσον αφορά το σχεδιασμό, τις αμέτρητες ανέσεις και τον εξοπλισμό του. Συγχαίρω θερμά τους κατασκευαστές του νικητή του Golden Steering Wheel 2020”.

 
Το νέο i20 θα κυκλοφορήσει σε επιλογή από τρεις κινητήρες βενζίνης, δύο από τους οποίους σε υβριδική τεχνολογία 48 βολτ. Οι εξελιγμένες ανέσεις στην πληροφόρηση και συνδεσιμότητα, καθώς και ο εξοπλισμός ασφαλείας, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων σύστημα διατήρησης πορείας μεταξύ λωρίδων κυκλοφορίας, προειδοποίηση και αποφυγή πρόσθιας σύγκρουσης με πεζούς ή ποδηλάτες και έξυπνο σύστημα ορίου ταχύτητας.
 

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν