Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου: Στο προσκήνιο οι τελευταίες τάσεις του τομέα

Το λιανεμπόριο εν μέσω πανδημίας έχει διαφοροποιηθεί αλλά συγκριτικά με άλλους τομείς, είχε την τύχη να μην επηρεαστεί αρνητικά. Οι τελευταίες τάσεις και εξελίξεις του τομέα αλλά και οι προβλέψεις για την επόμενη πενταετία ήταν στο προσκήνιο του 17ου Συνεδρίου Λιανικού Εμπορίου που παρουσίασαν σε μια υβριδική εκδήλωση οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου. 

Ο προεδρεύων του συνεδρίου Μάριος Λουκαΐδης αναφέρθηκε στο ότι ο κορωνοϊός δεν επέφερε ουσιαστικές επιπτώσεις στο λιανικό εμπόριο, εντούτοις ο τομέας βρέθηκε αντιμέτωπος με αυξημένο κόστος για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων και τη διαχείριση του προσωπικού των καταστημάτων.

Για το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ το οποίο βρίσκεται στην τελική ευθεία, προϊδέασε ο Διευθυντής Marketing και Διευθύνων Σύμβουλος των υπεραγορών, Γιώργος Θεοδότου, χαρακτηρίζοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό ως μονόδρομο.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των 7ων IN Business Grocery Retail Awards όπου βραβεύθηκαν κορυφαία brands ευρείας κατανάλωσης που διέπρεψαν στην Κύπρο την χρονιά που μας πέρασε. Πιο συγκεκριμένα διακρίθηκαν τα προϊόντα: Βιολογικό Αιγινό Γιαούρτι Χαραλαμπίδης Κρίστης, Βeyond Meat Burger που φέρνει κοντά μας η Argosy Trading Company Ltd, Γαλατάκι Σοκολάτας Χωρίς Πρόσθετη Ζάχαρη Χαραλαμπίδης Κρίστης, Innocent Smoothies της Tryfon Tseriotis Ltd και κάψουλες καφέ Starbucks® by Nespresso®  της Vassos Eliades Ltd.

Tο συνέδριο έχει καταστεί πλέον θεσμός για τα στελέχη που δραστηριοποιούνται μπροστά και πίσω από τα ράφια του λιανικού εμπορίου των FMCGs στην Κύπρο.

Οργανωτής η ΙΜΗ.
 

 

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ