Στη Lidl Κύπρου κάνουμε τις γιορτές παραμυθένιες

Δελτίο Τύπου  04/12/2020 08:30
Στη Lidl Κύπρου κάνουμε τις γιορτές παραμυθένιες

Στη Lidl Κύπρου κάνουμε τις γιορτές παραμυθένιες

Δελτίο Τύπου  04/12/2020 08:30
Τα φετινά Χριστούγεννα η Lidl Κύπορου ξεδιπλώνει την παραμυθένια ατμόσφαιρα των γιορτών με μια διαφημιστική ταινία που έρχεται να μας υπενθυμίσει το μυστικό συστατικό που κάνει τις μέρες αυτές ξεχωριστές.

RELATED ARTICLES

 

Τι είναι αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα παραμυθένια;

Αυτό είναι που αναρωτιέται η πρωταγωνίστρια της ταινίας, ένα κοριτσάκι με ανήσυχο πνεύμα και διάθεση να εξερευνήσει. Για να βρει την πολυπόθητη απάντηση, η πρωταγωνίστρια θα κινήσει γη και ουρανό για να ανακαλύψει το πιο τέλειο χριστουγεννιάτικο παραμύθι του κόσμου.

Μέσα από τα μάτια της παρακολουθούμε ένα εντυπωσιακό ταξίδι με μάγους, ξωτικά, γίγαντες, ακόμα και δράκους. Θα συμβουλευτεί την κορυφαία συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Κάρμεν Ρουγγέρη, αλλά τελικά δεν θα καταφέρει αυτό που ήθελε… τουλάχιστον προσωρινά. Γιατί στο τέλος της ημέρας, ένα αυτοσχεδιαστικό παραμύθι που θα της πει ο μπαμπάς της την βραδιά της πρωτοχρονιάς, εμπνευσμένο από τα προϊόντα της Lidl Κύπρου, θα αποκαλύψει αυτό που υποπτευόμασταν από την αρχή. Το μυστικό συστατικό που κάνει τα παραμύθια, τις γιορτές και όλες τις στιγμές ξεχωριστές είναι η αγάπη.

Η ταινία πραγματοποιήθηκε τηρώντας αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας και πρωτόκολλα ασφαλείας.

Μπορείτε να την απολαύσετε εδώ
 


Η μαγεία των φετινών Χριστουγέννων στα Lidl συμπληρώνεται με τον παραμυθένιο κόσμο των ηρώων της Storyland οι οποίοι βρίσκονται και στα 18 καταστήματα του δικτύου της Lidl Κύπρου για να κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα πιο… μαγικά!
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας