Black Friday 2020: Στο Public οι εκπλήξεις δε σταματούν ποτέ

Το Public δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Καθώς η μεγάλη ημέρα πλησιάζει, ο κορυφαίος retailer τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού στην Κύπρο μας δίνει επιτέλους κάτι καλό να περιμένουμε φέτος: Τις Black Friday προσφορές από τα Public!
 
Το public-cyprus.com.cy παραμένει ανοιχτό και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να εντοπίσουν όλα όσα επιθυμούν σε Black Friday τιμές! Μπείτε κι εσείς στην ειδική Black Friday σελίδα, επιλέξτε τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε όλες τις προσφορές.

Φέτος, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες, το Public ετοιμάζεται πυρετωδώς για μια πολύ δυνατή χρονιά! Στα καταστήματα μας που παραμένουν ανοιχτά στη Λευκωσία, τη Λάρνακα και το Παραλίμνι, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια ενώ συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε άμεσα και με ασφάλεια και από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παραδίδοντας στον χώρο σας σε όλη την Κύπρο.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των καταναλωτών, το Public αναμένεται να διαθέσει χιλιάδες προϊόντα σε τιμές Black Friday. Σημαντικές κατηγορίες τεχνολογίας όπως smartphones, laptops και τηλεοράσεις, θα έχουν την τιμητική τους. Δεν θα λείπουν όμως και μεγάλες εκπτώσεις σε οικιακές συσκευές και παιχνίδια!

Σύμμαχός σας και στη φετινή Black Friday είναι φυσικά οι ενημερώσεις του Public. Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν στο σελίδα public-cyprus.com.cy για περισσότερα Black Friday νέα και ειδήσεις.

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ