Pissis Ltd: Επίπλωση, ξύλινες κατασκευές και σήμανση για όλες τις επιχειρήσεις

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας, που μετρά ένα τεράστιο αριθμό παραδομένων έργων, εστιασμένα στην ποιότητα και την δεξιοτεχνία, της έχει δώσει την δυνατότητα να χτίσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με γερά θεμέλια και να ταυτοποιηθεί ως Trusted Signage & Furniture Supplier.

Η Pissis Ltd αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στις διαφημιστικές κατασκευές τόσο σε επίπεδα σήμανσης όσο και στις ξύλινες κατασκευές για εμπορικούς σκοπούς.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1969 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να ηγείται της αγοράς αρχικά στον τομέα σήμανσης, προσφέροντας εντυπωσιακές λύσεις σύμφωνα με την τεχνολογία κάθε εποχής και μερικά χρόνια αργότερα, προσφέροντας λύσεις ξύλινων κατασκευών και επίπλωσης για κάθε επιχείρηση. Από τα πρώτα της βήματα, η εταιρεία Pissis Ltd έγινε γνωστή για τον επαγγελματισμό, την τεχνογνωσία και την αμεσότητα της, δημιουργώντας δυνατές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τα μεγαλύτερα brands της αγοράς. Κλειδί στην επιτυχία είναι η προσεγμένη επιλογή των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, συνδυάζοντας άριστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα κόστους.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς και με σωστή διάγνωση ως προς τις ανάγκες των επιχειρήσεων, από το 2008 η εταιρεία εξειδικεύεται επίσης στον σχεδιασμό και παραγωγή επίπλωσης και ξύλινων κατασκευών, προσφέροντας λύσεις σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, όπως πρατήρια πετρελαιοειδών, υπεραγορές και χώρους εστίασης εντός και εκτός Κύπρου, ενισχύοντας έτσι την εικόνα και λειτουργικότητα των συνεργατών της.

51 χρόνια μετά την ίδρυση της, η εταιρεία αποτελεί σήμερα την πιο αξιόπιστη λύση στις διαφημιστικές κατασκευές τόσο σε επίπεδα σήμανσης όσο και στις πιο εντυπωσιακές ξύλινες κατασκευές για εμπορικούς σκοπούς.

 



Η ποιότητα των υλικών τους σε συνδυασμό με την ικανότητα να παντρεύουν ξύλο και μέταλλο, όπως επίσης και την γνώση και πιστή ακολουθία των brand guidelines που έχει ένα παγκόσμιο brand, τους έχει φέρει στην πρώτη θέση πλέον όχι μόνο σαν κατασκευαστές πινακίδων και μεταλλικών κατασκευών αλλά και σαν ξύλινων με την δυνατότητα να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση σήμανσης και επίπλωσης σε επιχειρήσεις.

Η εταιρεία σε μια περίοδο δύσκολη για την κυπριακή αγορά κατάφερε να προσαρμοστεί στις ανάγκες των διεθνών αγορών και σήμερα θεωρείται αξιόπιστος εταίρος για μερικά από τα μεγαλύτερα διεθνή brands.
 
Διεύθυνση: Εργατικότητας 25, Βιομηχανική Περιοχή Λακατάμειας, 2326, Λευκωσία
Τηλέφωνο: +357 22 321298
Fax: +357 22 325929
Email: info@pissis.com

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο