Όμιλος CTC: Έγινε οικονομική πρόβλεψη για διαμάχη με Ηλιάδη

Ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό αναφορικά με τη δικαστική διαμάχη με την οικογένεια Ηλιάδη εξέδωσε στο ΧΑΚ ο Όμιλος CTC, μέσω των εταιρειών του Woolworth και Ermes.
 
Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται το γεγονός ότι ο Όμιλος έχει καταθέσει Έφεση εναντίον της πρωτόδικης απόφασης του Δικαστηρίου,  ωστόσο τονίζεται ότι η κάλυψη του σημαντικότερου μέρους της απαίτησης σε περίπτωση απόρριψης της Έφεσης από το Ανώτατο Δικαστήριο, έχει διασφαλιστεί από την Ermes.
 
Kατ’ επέκταση, υπογραμμίζεται, δεν αναμένεται να υπάρξουν οποιεσδήποτε επιπτώσεις κατά την εκτέλεση της απόφασης στις Δημόσιες Εταιρείες Ermes και Woolworth.
 
Υπενθυμίζεται ότι το Επαρχιακό Δικαστηριο Λευκωσίας αποφάσισε την καταβολή αποζημίωσης ύψους €8.6 εκατ. υπέρ των μελών της οικογένειας Ηλιάδη και της εταιρείας «Ακίνητα Σ.Ζ. Ηλιάδης Λτδ» και εναντίον της εταιρείας Woolworth (Cyprus) Properties Plc του Ομίλου Σιακόλα (Όμιλος CTC) για υπόθεση που αφορούσε μη καταβληθέντα ενοίκια.  
 
Διαβάστε ακόμα: Λ. Μαραγκός: Γιατί πάω στη cdbbank
 
Ακολουθεί αυτούσα η ανακοίνωση των δύο εταιρειών
 
"Σε σχέση με την Αγωγή με αριθμό 1300/13 μεταξύ 1. Ζήνων Ηλιάδη κ.ά και Woolworth (Cyprus) Properties Plc, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους μετόχους και το επενδυτικό κοινό ότι η εν λόγω αγωγή αφορά απαίτηση για αποζημιώσεις λόγω τερματισμού ενοικίασης υποστατικού ιδιοκτησίας των Εναγόντων, επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στη Λευκωσία. Το υποστατικό λειτουργούσε αρχικά ως πολυκατάστημα η Woolworth, και εν συνεχεία η Ermes με την επωνυμία Debenhams Avenue.
Επιπρόσθετα και σε σχέση με την Έφεση εναντίον της πρωτόδικης απόφασης που ασκήθηκε, επισημαίνουμε ότι η κάλυψη του σημαντικότερου μέρους της απαίτησης σε περίπτωση απόρριψης της Έφεσης από το Ανώτατο Δικαστήριο, έχει διασφαλιστεί από την Ermes. Kατ’ επέκταση δεν αναμένεται να υπάρξουν οποιεσδήποτε επιπτώσεις κατά την εκτέλεση της απόφασης στις Δημόσιες Εταιρείες Ermes και Woolworth.
Σημειώνεται επίσης ότι η Ermes έχει αναγνωρίσει την προβλεπόμενη υποχρέωση στο λογαριασμό κερδο-ζημιών προηγούμενων περιόδων, σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα".
 

 

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ