Pissis Ltd: Το ONE KEY SOLUTION σήμανσης και επίπλωσης για κάθε επιχείρηση

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1969 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να ηγείται της αγοράς αρχικά στον τομέα σήμανσης, προσφέροντας εντυπωσιακές λύσεις σύμφωνα με την τεχνολογία κάθε εποχής και μερικά χρόνια αργότερα, προσφέροντας λύσεις ξύλινων κατασκευών και επίπλωσης. Από τα πρώτα της βήματα, η εταιρεία Pissis Ltd έγινε γνωστή για τον επαγγελματισμό, την τεχνογνωσία και την αμεσότητα της, δημιουργώντας δυνατές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τα μεγαλύτερα brands της αγοράς. 

Η Pissis Ltd είναι μία από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρείες της Κύπρου με ηγετική παρουσία στην Κυπριακή αγορά αλλά και αξιοπρόσεχτη παρουσία στο εξωτερικό με εξαγωγές σε χώρες της Σκανδιναβικής χερσονήσου, της Κεντρικής Ευρώπης, των Βαλκανίων της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

Η διεθνής παρουσία της εταιρείας οδήγησε και στην βράβευσή της με το βραβείο εξαγωγών.

Το 2008, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς και με σωστή διάγνωση ως προς τις ανάγκες των επιχειρήσεων, η εταιρεία ξεκίνησε να εξειδικεύεται επίσης στον σχεδιασμό, παραγωγή και τοποθέτηση επίπλωσης και ξύλινων κατασκευών, προσφέροντας λύσεις σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, όπως πρατήρια βενζίνης, υπεραγορές και εστιατόρια εντός και εκτός Κύπρου, ενισχύοντας έτσι την εικόνα και λειτουργικότητα των συνεργατών της.

Η απόφαση αυτή, πηγάζει από την ανάγκη της αγοράς να “αγοράζει” μόνο από ένα κατάστημα, εξοικονομώντας με τον τρόπο αυτό χρόνο, χρήμα, και ενδυναμώνοντας τις σχέσεις με τους υφιστάμενους συνεργάτες της.

Η Pissis Ltd καθιερώθηκε πλέον ως το one key solution σε θέματα αναγκών σήμανσης και επίπλωσης που εξυπηρετούν τους σκοπούς προβολής, αναγνωρισιμότητας και λειτουργικότητας κάθε επιχείρησης, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες με υψηλές προδιαγραφές. Εξειδικευμένο προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο και με μεγάλη εμπειρία, που έχει σαν κυρίαρχη φιλοσοφία την ομαδικότητα και την ποιοτική εξυπηρέτηση με αποτέλεσμα να κάνουν την επένδυση του κάθε συνεργάτη να ξεπερνά κάθε του προσδοκία.

 

                                    


Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας, που μετρά ένα τεράστιο αριθμό παραδομένων έργων, εστιασμένα στην ποιότητα και την δεξιοτεχνία, της έχει δώσει την δυνατότητα να χτίσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με γερά θεμέλια και να ταυτοποιηθεί ως Trusted Signage & Furniture Supplier  τοπικών επιχειρήσεων και με δυνατούς συνεργάτες από το εξωτερικό, όπως Άλφα Μέγα, Burger King, KFC, Pizza Hut, Mc Donalds, ΕΝΙ, ΕΚΟ, Shell κ.α.

Το προσωπικό της εταιρείας βρίσκεται δίπλα στον συνεργάτη της από την ιδέα και τον σχεδιασμό, έως την υλοποίηση και την τοποθέτηση, ανακαλύπτοντας αρχικά τις ανάγκες κάθε έργου και γνωρίζοντας κάθε λεπτομέρεια γύρω από την επαγγελματική σήμανση και την παραγωγή ξύλινων κατασκευών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που κατασκευάζονται με υπερσύγχρονα μηχανήματα στις εγκαταστάσεις της ώστε να διασφαλίζεται ο σύντομος χρόνος κατασκευής και το χαμηλό κόστος παραγωγής.
Κλειδί στην επιτυχία είναι η προσεγμένη επιλογή των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, συνδυάζοντας άριστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα κόστους.

 

 

Διεύθυνση: Εργατικότητας 25, Βιομηχανική Περιοχή Λακατάμειας, 2326, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22 321298

Fax: +357 22 325929

Email: info@pissis.com

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο