Η Miss Selfridge έφτασε στην Κύπρο

«Την επόμενη φορά που θα δεις μια πρόκληση, κλείσε της το μάτι.  Αυτό θα έκανε η Miss Selfridge».

Με την πιο πάνω φράση κάνει την είσοδο της στην Κυπριακή αγορά, η γνωστή αλυσίδα ρούχων Miss Selfridge το Σάββατο 10/10/2020. Το high street fashion, νεανικό brand από τη Βρετανία, ξεκίνησε από το γνωστό πολυκατάστημα Selfridges στο Λονδίνο το 1966.s

Ρούχα και αξεσουάρ με άποψη, και έξω από τα συνηθισμένα για γυναίκες που δίνουν το στίγμα τους σε κάθε τους εμφάνιση, είτε πρόκειται για ένα λαμπερό πάρτυ φόρεμα, είτε για ένα vintage floral. Ο όμιλος VOICI LA MODE καλωσόρισε το αγαπημένο brand από το Λονδίνο και το φιλοξενεί στο κατάστημα του TOPSHOP TOPMAN στο Nicosia Mall.
 

 

Λαμπερή, θηλυκιά, κοινωνική και ανεξάρτητη η γυναίκα Miss Selfridge μας παρουσιάζεται για να πρωταγωνιστήσει στον κόσμο της μόδας. 
 
Η καμπάνια της με slogan «Hi there Miss Selfridge» έκλεψε τις εντυπώσεις και παρουσίασε στο κοινό την είσοδό της στην κυπριακή αγορά. Βρείτε λοιπόν το outfit που σας ταιριάζει και εντυπωσιάστε με το δικό σας Miss Selfridge μοναδικό στυλ. 

 

Στο κατάστημα TOPSHOP TOPMAN στο Nicosia Mall, υπάρχει δωρεάν η υπηρεσία του προσωπικού στιλίστα, διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα ανά το παγκόσμιο. Οι ειδικοί της μόδας παρέχουν προσωπικές στιλιστικές συμβουλές και έχουν πρόσβαση στις νέες αφίξεις. Αυτό γίνεται μέσω ραντεβού, που πραγματοποιούνται σε ευρύχωρες, κομψές ιδιωτικές σουίτες.

Ο Όμιλος Voici la mode, σήμερα λειτουργεί 35 καταστήματα στην Κύπρο και Ρουμανία με αγαπημένα brands: Marks & Spencer, Topshop, Topman, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans και στο χώρο της εστίασης με την αλυσίδα εστιατορίων Cafe la mode και virtual εστιατόριο The Burgerie.

 

Για την κάθε γυναίκα που ξέρει πως στη μόδα, εσύ βάζεις τους κανόνες!

Δείτε τη Miss Selfridge. Ανακαλύψτε την… Λατρέψτε την.
Στο Topshop στο Nicosia Mall.
Hi there Miss Selfridge. It’s a pleasure to meet you!

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ