Νέο αθλητικό brand στο νησί

InBusinessNews  10/10/2020 07:31
Νέο αθλητικό brand στο νησί

Νέο αθλητικό brand στο νησί

InBusinessNews  10/10/2020 07:31
Τα αθλητικά παπούτσια 361° έφτασαν επιτέλους στην Κύπρο και είναι έτοιμα να επαναπροσδιορίσουν την δρομική εμπειρία κάθε δρομέα.

RELATED ARTICLESΗ 361° έφτασε στην Κύπρο για να εξυπηρετήσει αθλητές και δρομείς οι οποίοι ψάχνουν αυτό το κάτι παραπάνω στα αθλητικά τους παπούτσια και αναζητούν κάθε προπόνηση και τρέξιμο να είναι μια μοναδική εμπειρία. Κάθε παπούτσι της 361° σχεδιάζεται και κατασκευάζεται από ειδικούς της δρομικής βιομηχανίας που γνωρίζουν – καθότι είναι και οι ίδιοι δρομείς – τις ιδιαίτερες ανάγκες του δρομέα της σύγχρονης εποχής.

Η επιλογή του σωστού παπουτσιού για τρέξιμο δεν είναι μια απλή υπόθεση. Η 361° αναπτύσσοντας συνεχώς τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά με τα οποία κατασκευάζει τα δικά της παπούτσια, προσφέρει αθλητικά παπούτσια για κάθε τύπο δρομέα και για κάθε περίσταση. Συγκεκριμένα, η 361° ικανοποιεί όλες τις βασικές κατηγορίες των παπουτσιών για τρέξιμο όπως Cushion: για δρομείς με ουδέτερο τρέξιμο ή υπτιασμό, Stability/Motion Control: για δρομείς με ελαφρύ έως και μέτριο υπερπρηνισμό ή με σοβαρό υπερπρηνισμό, Performance: χαμηλού βάρους για γρήγορες προπονήσεις ή αγώνες για δρομείς με ουδέτερο τρέξιμο ή υπτιασμό και Racing: πολύ χαμηλού βάρους, αποκλειστικά για αγώνες και αθλητές υψηλού επιπέδου. Η συλλογή των παπουτσιών έρχεται να συμπληρωθεί με τα είδη ρουχισμού και αξεσουάρ, ειδικά φτιαγμένα για τρέξιμο και με την υψηλή ποιότητα της 361°. Στόχος, η προσφορά ενός ολοκληρωμένου πακέτου εξοπλισμού για γυναίκες και άνδρες δρομείς ανεξαρτήτως επιπέδου. Βρείτε το κατάλληλο ζευγάρι παπουτσιών της 361° που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις λαμβάνοντας μέρος στα Test Runs που οργανώνει η Running in Cyprus. Μπορείτε να φορέσετε τα παπούτσια και να τρέξετε μαζί τους στα διάφορα test runs που οργανώνονται σε όλες τις πόλεις κάνοντας προκράτηση στον πιο κάτω σύνδεσμο http://bit.ly/361testruns

Επίσημος διανομέας είναι ο αθλητικός οργανισμός Running in Cyprus, ο οποίος πρωτοπορεί στην δρομική κοινότητα και βιομηχανία της Κύπρου. Η 361° ήρθε για να δώσει ένα καινούριο χαρακτήρα στο τρέξιμο και στον τρόπο που ο κάθε δρομέας το βιώνει. Γιατί η 361° είναι κάτι περισσότερο από μια μάρκα αθλητικών ειδών! Είναι η υπόσχεση που υποστηρίζει συνεχώς τους δρομείς όλων των δυνατοτήτων να πάνε ‘μια μοίρα παραπέρα’ (One degree beyond). Είναι η πεποίθηση ότι κάθε άτομο ορίζει τα δικά του επίπεδα επιτυχίας και είναι ικανό να ξεπεράσει τις προσδοκίες του.
 
Το κοινό μπορεί να ανακαλύψει όλα τα διαθέσιμα παπούτσια και ρουχισμό της 361° στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Running in Cyprus 361cyprus.com Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 70087390 ή να περάσετουν από το κατάστημα στα Λατσιά (Κουρίου 9Α, 2220 Λατσιά, Λευκωσία).
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας