Το Holland & Barrett Κύπρου λανσάρει το ηλεκτρονικό του κατάστημα!

Το Holland and Barrett Κύπρου, η κορυφαία αλυσίδα στο εμπόριο βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής, και μέλος του Ομίλου C.A. Papaellinas, λανσάρει το ηλεκτρονικό του κατάστημα! Το νέο eshop είναι διαθέσιμο στο www.hollandandbarrett.com.cy και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές, να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους προϊόντα μέσα σε λίγα ‘clicks’, απ’ όπου κι αν βρίσκονται. 

Με πανεύκολη πλοήγηση και πλούσιο περιεχόμενο για ότι αφορά στην υγεία και στην ευεξία, το νέο διαδικτυακό κατάστημα Holland & Barrett προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων σε συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, την καθημερινή υγεία και τη ρύθμιση σωματικού βάρους.
Επιπλέον, στο διαδικτυακό κατάστημα ο καταναλωτής θα βρει γνωστές μάρκες προϊόντων για αθλητική και υγιεινή διατροφή καθώς και επιλογές σε τρόφιμα χωρίς γλουτένη, λακτόζη, συστατικά ζωικής προέλευσης αλλά και πολλά άλλα, καλύπτοντας όλες τις ‘Free from’ κατηγορίες. Τέλος, η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει φυσικά και οργανικά καλλυντικά για την περιποίηση του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος.

Η γρήγορη παράδοση και η δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 15€, εντός 2 εργάσιμων ημερών,  είναι μόνο μερικά από τα οφέλη για τον πελάτη. Τα μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης ‘Benefits’ μπορούν να επωφεληθούν από αποκλειστικά προνόμια και προσφορές, καθώς και να συγκεντρώσουν βαθμούς  με τις αγορές τους εξαργυρώνοντάς τους σε οποιαδήποτε αλυσίδα του Ομίλου C.A Papaellinas: Beauty Line, Selekt Beauty, Υves Rocher, Holland & Barrett και Beauty Outlet.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα και ανακαλύψτε την «καλή ζωή»!

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο