Νέο υπερσύγχρονο μελισσοκομείο για το «Όρος Μαχαιρά»

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την περασμένη Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου μελισσοκομείου της εταιρείας  «Όρος Μαχαιρά».
 
Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν βουλευτές κομμάτων από την επαρχία Λάρνακας όπως επίσης αρκετοί συνεργάτες, πελάτες και άλλοι φίλοι της εταιρείας.
 
Το νέο μελισσοκομείο που βρίσκεται στην καρδιά των μελισσοχωριών της επαρχίας Λάρνακας μεταξύ των χωριών Μελίνη και Οδού, ήταν ένα όραμα αρκετών χρόνων για τον κ. Μιχάλη Φίλιππου ιδρυτή της εταιρείας, το οποίο έγινε πραγματικότητα. Για την κατασκευή του χρειάστηκε μία επένδυση €300 χιλιάδων ευρώ η οποία συγχρηματοδοτήθηκε από ευρωπαϊκά και κρατικά κονδύλια.
 
Ο κ. Μενέλαος Φίλιππου, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας «Όρος Μαχαιρά» σε σύντομο χαιρετισμό του ανάφερε μεταξύ άλλων ότι με τη λειτουργία του νέου  μελισσοκομείου η εταιρεία φιλοδοξεί σε περαιτέρω ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα είπε «είμαστε σίγουροι ότι ο νέος αυτός χώρος θα μας ανοίξει νέους επιχειρηματικούς δρόμους οι οποίοι αφορούν τη φιλοξενία τουρισμού και εκδηλώσεων. Στόχος μας είναι επίσης να καθιερώσουμε μαζί με τη βοήθεια των συνεργατών μας, την εταιρεία διανομής Λαϊκό Κόσμος Trading,  το μέλι «Όρος Μαχαιρά» ως μια από τις ηγετικές επωνυμίες μελιού στη Κυπριακή αγορά, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, με σεβασμό προς την φύση και τον άνθρωπο».
 
Το βασικό προϊόν που παράγεται στο νέο μελισσοκομείο είναι το γνωστό σε όλους μέλι με την επωνυμία  «Όρος Μαχαιρά», αλλά και άλλα προϊόντα κυψέλης όπως γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη, καθαρό κερί μέλισσας και σαπούνια με βάση τα προϊόντα της μέλισσας. 
 
Το νέο μελισσοκομείο είναι ανοικτό στο κοινό να το επισκεφθεί και στόχος είναι η οργάνωση δραστηριοτήτων και η προσέλκυση επισκεπτών από όλη τη Κύπρο.
 

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών