Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα σειρά BYGGLEK σε συνεργασία με τη LEGO

Για την ΙΚΕΑ, το παιχνίδι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, ανεξαρτήτως ηλικίας! «Ξυπνά» τη φαντασία και φέρνει μικρούς και μεγάλους ακόμα πιο κοντά, κάνοντας τη ζωή στο σπίτι πιο όμορφη και τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για όλους. Μέσα από αυτό μπορεί κανείς να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω του, να πειραματιστεί, να ονειρευτεί και να τον ανακαλύψει εκ νέου.
 
Τα παιδιά, όμως, και οι ενήλικες, αντιμετωπίζουν διαφορετικά το παιχνίδι: τα μικρότερα μέλη της οικογένειας λατρεύουν να παίζουν χωρίς περιορισμούς, αξιοποιώντας οποιαδήποτε επιφάνεια του σπιτιού για να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητά τους, ενώ οι γονείς αποζητούν περισσότερη τάξη. Αλλά και το «χάος» είναι κομμάτι του παιχνιδιού, αφού για τα παιδιά αποτελεί ένα μοναδικό περιβάλλον γεμάτο δημιουργικά ερεθίσματα.
 
Για να δώσουν στα παιδιά τον χώρο που χρειάζονται για να αναπτυχθούν και να παίξουν, η ΙΚΕΑ και ο Όμιλος LEGO ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια συναρπαστική συνεργασία που συνδυάζει την πολυετή εμπειρία της ΙΚΕΑ στην οργάνωση μικρών χώρων και αποθηκευτικών λύσεων, με την έμπνευση και την εξέλιξη που προσφέρει ο Όμιλος LEGO στα παιδιά μέσω του παιχνιδιού.
 
Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία της σειράς BYGGLEK, που συνδυάζει παιχνίδι και αποθηκευτικές λύσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν ακόμα πιο πολλές ώρες παιχνιδιού στο σπίτι, χωρίς να τους απασχολεί η οργάνωση και αποθήκευση των παιχνιδιών. Η συλλογή, που πήρε την ονομασία της από τον συνδυασμό των σουηδικών λέξεων BYGG (κατασκευή) και LEK (παιχνίδι),  περιλαμβάνει 4 διαφορετικά προϊόντα  – ένα σετ 3 μικρών αποθηκευτικών κουτιών, 2 σετ μεγαλύτερων αποθηκευτικών κουτιών καθώς και ένα σετ με τουβλάκια LEGO®, τα οποία είναι αποκλειστικά διαθέσιμα μέσα στην ΙΚΕΑ. Το σετ από τουβλάκια LEGO® στη σειρά BYGGLEK είναι πραγματικά ξεχωριστό, καθώς περιλαμβάνει μια μοναδική επιλογή από 201 κομμάτια, κατασκευασμένα σε διαφορετικά χρώματα και μεγέθη, που μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα προϊόντα της σειράς LEGO, με σκοπό να εμπνεύσουν ακόμα περισσότερο παιχνίδι.   
 
Αυτό που κάνει τη σειρά BYGGLEK τόσο συναρπαστική, είναι ότι δεν προορίζεται μόνο για αποθήκευση, αλλά γίνεται η ίδια μέρος του παιχνιδιού – κάνοντάς την ιδανική τόσο για παιδιά, όσο και για ενήλικες. Τα αποθηκευτικά κουτιά BYGGLEK είναι τα πρώτα που εντάσσονται στο σύστημα LEGO® και διαθέτουν εξοχές στο επάνω μέρος, επιτρέποντας αμέτρητους συνδυασμούς. Έτσι, το παιχνίδι συνδυάζεται με την αποθήκευση και τα κουτιά λειτουργούν ως λευκός καμβάς, όπου τα τουβλάκια προσδίδουν υπέροχες νότες χρώματος.
 
Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η ΙΚΕΑ έρχεται να δώσει λύση και να αναδείξει όλες τις μοναδικές δημιουργίες LEGO® , χαρίζοντάς τους τη θέση που τους αξίζει σε ένα BYGGLEK κουτί αποθήκευσης. Τώρα, με τα προϊόντα της σειράς BYGGLEK, δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε τις δημιουργίες των παιδιών για να τις αποθηκεύσετε, αφού τα αποθηκευτικά κουτιά BYGGLEK λειτουργούν ως βάση για να «χτίσουν» ό,τι φανταστούν, εξωτερικά, εσωτερικά ή περιμετρικά των κουτιών, με εκατοντάδες διαφορετικούς τρόπους. Κι όταν έρθει η στιγμή να παίξουν ξανά, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν την τελευταία φορά!
 
Η σειρά BYGGLEK είναι διαθέσιμη στο κατάστημα ΙΚΕΑ Λευκωσία και στο κέντρο Σχεδιασμού και Παραγγελίας ΙΚΕΑ Λεμεσός, καθώς και online μέσα από το www.ikea.com.cy από τον Οκτώβριο 2020, το παιχνίδι όμως ποτέ δεν σταματάει.

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ