Healthway Trading: Η καινούργια 100% vegan σειρά επαγγελματικών προϊόντων για τα μαλλιά My Hair My Canvas

Η Alterna Haircare, πρωτοπόρα στις πολυτελείς και πρωτοποριακές συνθέσεις για την περιποίηση των μαλλιών, εμπλουτίζει την συλλογή της και λανσάρει την καινούρια και μοναδική στην αγορά 100% vegan σειρά επαγγελματικών κομμωτικών προϊόντων, My Hair My Canvas. Η νέα αυτή σειρά της Alterna Haircare, που διανέμεται στην Κύπρο από τη Healthway Trading, έχει ως σκοπό να προσφέρει προϊόντα υψηλής απόδοσης, φιλικά προς το περιβάλλον με ολιστικά βιώσιμη προσέγγιση παραγωγής από τις φόρμουλες μέχρι και την συσκευασία. 
 
Απαλλαγμένα από βλαβερά συστατικά, τα 100% vegan προϊόντα της Alterna Haircare προέρχονται από βιώσιμες καλλιέργειες, δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης και είναι cruelty-free.  Η προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση των προϊόντων της My Hair My Canvas, περιλαμβάνει μόνο φυσικά συστατικά καθώς και μοναδικά βότανα όπως εκχύλισμα νούφαρου, ζάχαρη καρύδας, λευκό κάρβουνο, φραγκόσυκο, περλίτη και εκχύλισμα φλούδας λεμονιού. Συστατικό ήρωας της σειράς είναι το βιώσιμο βοτανικό χαβιάρι που βοηθά στην αποκατάσταση υγρασίας μέσα στις ίνες των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ενυδάτωση, ελαστικότητα και λάμψη. 
 
Η καινοτομία, δεν σταματά μόνο στη σύνθεση των προϊόντων του brand, καθώς η εταιρεία εφαρμόζει και πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής της συσκευασίας τους, περιορίζοντας το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Όλες οι συσκευασίες της σειράς είναι κατασκευασμένες από 50% ανακυκλώσιμο πλαστικό, καθώς τα περιστρεφόμενα και κλειστά πώματα τους συμβάλλουν στη μείωση της χρήσης πλαστικού και απορριμμάτων.
 
Ανακαλύψτε και εσείς τη νέα σειρά My Hair My Canvas από την Alterna Haircare, επιλέγοντας επαγγελματικά προϊόντα για τις καθημερινές σας ανάγκες όπως σαμπουάν, μαλακτικά και dry shampoos. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης προϊόντα για πριν και μετά το styling όπως λάκες και άλλες εξειδικευμένες προτάσεις για την προστασία των μαλλιών από υψηλές θερμοκρασίες και το τέλειο κράτημα στα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα, προσφέροντας όγκο και λάμψη. Eπιπλέον για την αναζωογόνηση και υγεία των μαλλιών, η Alterna Haircare μας προτείνει τα exfoliating cleansers της My Hair My Canvas, τα οποία απομακρύνουν υπολείμματα από το τριχωτό του κεφαλιού. 
 
Τα προϊόντα της Alterna Haircare διατίθενται σε επιλεγμένους κομμωτικούς χώρους παγκύπρια καθώς και στο showroom της Healthway Trading Ltd στην Γεράσιμου Μαρκορά 3, 1075 Λευκωσία - 22276930.
 

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών