Το Homemate γίνεται Superhome Center;

InBusinessNews  16/09/2020 11:41
Το Homemate γίνεται Superhome Center;

Το Homemate γίνεται Superhome Center;

InBusinessNews  16/09/2020 11:41
Πολύ κοντά σε τελική συμφωνία για μετατροπή του πολυκαταστήματος Homemate  σε Superhome Center, φαίνεται πως βρίσκονται οι Όμιλοι πίσω από τα δύο brands.

RELATED ARTICLESΣύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, ο μαλτέζικος Όμιλος Mizzi, στον οποίο ανήκει το Homemate, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Όμιλο CTC (Σιακόλα), για να του ενοικιάσει τις κτιριακές εγκαταστάσεις, και  το πολυκατάστημα να μετατραπεί σε Superhome Center.

Εάν τελικά οι διαβουλεύσεις ολοκληρωθούν θετικά, το Homemate στη Λακατάμια θα τερματίσει τη λειτουργία του περίπου δύο χρόνια μετά που άνοιξε τις πόρτες του, αφού ο Όμιλος Mizzi εξαγόρασε τις εγκαταστάσεις της Ellinas DIY.

Όσον αφορά το Superhome, πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Ομίλου CTC και η επέκταση σε μία ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή είναι κάτι που επιδιωκόταν από καιρό. Είναι ενδεικτικό πως σχετικές διαβουλεύσεις γίνονταν και με εταιρείες που σχεδιάζουν άλλα εμπορικής φύσεως έργα στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα εντός του Homemate λειτούργησε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Electroline και εφόσον υπάρξει αλλαγή στη χρήση του χώρου, απομένει να διαφανεί το πώς κι αν επηρεαστεί και το κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, αφού τα Superhome Center έχουν δικό τους τμήμα με ηλεκτρικά.       
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας