DIOR SAUVAGE: Συστατικά γεννημένα στην άγρια φύση

Ο FRANÇOIS DEMACHY δημιούργησε το SAUVAGE ως μια ωδή στη φύση, συνδυάζοντας εκλεκτές πρώτες ύλες, επιλεγμένες για τη σπανιότητα τους, καθώς και για τον πλούτο του εδάφους που αναπτύσσονται, τις ιδιαίτερες συνθήκες καλλιέργειας και τις τεχνικές μεταμόρφωσης τους. Στα 3 επεισόδια του, περιγράφονται 3 βασικά συστατικά του SAUVAGE, σε ακατέργαστη μορφή, γεννημένα στην άγρια φύση και χειροτεχνημένα από τον DIOR.
 
Το περγαμόντο REGGIO
που προσθέτει τη φρεσκάδα του ανεμοστρόβιλου στο Sauvage Eau de Toilette, παρουσιάζει μοναδικές ιδιότητες. Τρέφεται από το ηφαιστειακό έδαφος και είναι πλημμυρισμένο από τον ήλιο της Καλαβρίας, είναι ισχυρό, ευγενές και πιο φρουτώδες από ποτέ. Αυτή η αξιοθαύμαστη γη, που σαρώνεται από θερμούς ανέμους, συνενώνει παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας και εξαγωγής για να παρουσιάσει εξαιρετικές αποχρώσεις και ένταση. Ακολουθώντας σπουδαίες μυστικές και εξειδικευμένες μεθόδους, ο François Demachy προσπάθησε να προσαρμόσει αυτο το περγαμόντο για τον DIOR και να του χαρίσει ένα μοναδικό χαρακτήρα και έκφραση. Ελαφρώς πιπεράτο, με τους πιο διακριτικά πικρούς και καπνώδεις τόνους, είναι πιο φρουτώδες από ποτέ.
Ανακαλύψτε το επεισόδιο
 
 
Το Πατσουλί

Ένα «βασικό χρώμα της αρωματοποιίας» με έντονη παρουσία στο Sauvage Eau de Parfum, είναι ένα από τα αγαπημένα υλικά του δημιουργού αρωμάτων DIOR για το βάθος και τον πλούτο που προσθέτει στη σύνθεση. Καλλιεργημένο και ανεπτυγμένο στα απομακρυσμένα δάση της ινδονήσιας, η «σκοτεινή» του ουσία αποστάζετε ξανά και ξανά στην Grasse ώστε να διατηρηθεί μονάχα η καρδιά του. Απαλλαγμένο από τις γήινες αποχρώσεις του και τις χροιές καμφοράς, αυτο το πατσουλί, σχεδόν αγγίζει το ιδανικό.
Ανακαλύψτε το επεισόδιο
 
Το Σανταλόξυλο
που παρουσιάζει εξαιρετικές αποχρώσεις χάρη στις πραγματικά αξιοσημείωτες μεθόδους καλλιέργειας του. Η πρώιμη ανάπτυξη αυτού του ιδιότροπου και εύθραυστου δέντρου υποστηρίζεται αρχικά σε ένα φυτώριο, πρώτου «απελευθερωθεί» σε μια εντελώς άγρια φυτεία, όπου η φύση παίρνει όλες τις αποφάσεις. Σε αυτο το σκληρό, φυσικό περιβάλλον, όπου το ανθρώπινο είδος σταματά να παρεμβαίνει, κάθε δέντρο συνεχίζει να μεγαλώνει. Για 15-20 χρόνια, τα δέντρα αυτά παλεύουν να μοιραστούν και να αναπτύξουν τις αρωματικές τους ιδιότητες, ώστε να προσφέρουν αυτήν τη σπάνια, πυκνή και κρεμώδη ουσία σανταλόξυλου στο Sauvage. Για κάθε δέντρο που κόβεται, έξι ακόμη φυτεύονται προκειμένου να διασφαλιστεί μια φιλική προς το περιβάλλον και βιώσιμη καλλιέργεια.
Ανακαλύψτε το επεισόδιο 
 
 
 

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο