Νέα διαφήμιση για τα Frou-Frou Morning Coffee… Με συνταγή την Αγάπη

Πριν από 55 χρόνια ξεκίνησε η δημιουργία των μπισκότων Frou-Frou Morning Coffee, με μια μαγική συνταγή που προοριζόταν για να «γράψει» με την ποιότητά της, μια μοναδική εμπειρία γεύσης, μεγαλώνοντας ολόκληρες γενιές Κυπρίων.

Όμως, πέρα από τη μοναδική μυστική συνταγή που φυλάσσεται επτασφράγιστη στα γραφεία της Frou-Frou, εκείνο που έμελλε να καθιερώσει τα Frou-Frou Morning Coffee ως το μπισκότο της Κύπρου, ήταν και συνεχίζει να είναι, η αγάπη και το μεράκι για την παραγωγή στον τόπο μας, ενός κορυφαίου και μοναδικού προϊόντος, διαχρονικά αντάξιου των προσδοκιών των καταναλωτών.

Η αμφίδρομη αγάπη μεταξύ της μάρκας και των καταναλωτών, αποτέλεσε τον πυρήνα της νέας επικοινωνιακής εκστρατείας που σχεδίασαν οι ομάδες του Marketing της Frou-Frou και της DDB, η οποία συμπυκνώνεται στο σποτ που πρόσφατα άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση και στα social media.
 


Στο σενάριο παρακολουθούμε μια ομάδα μαθητών να επισκέπτονται με ενθουσιασμό το εργοστάσιο της Frou-Frou για να παρακολουθήσουν και να γνωρίσουν την παραγωγή των Frou-Frou Morning Coffee από κοντά. Ο master baker τούς δείχνει το θησαυροφυλάκιο στο οποίο είναι κλειδωμένη η μυστική συνταγή του Βασιλιά των μπισκότων. Η μικρή πρωταγωνίστρια με τη «μαγική» παιδική της φαντασία, μπαίνει στο θησαυροφυλάκιο και ανακαλύπτει έκθαμβη ότι η μυστική συνταγή δεν είναι τίποτα άλλο από την αγάπη. Τόσο απλό και τόσο μεγάλο!

Η παραγωγή του σεναρίου «Φτιαγμένα στην Κύπρο με συνταγή την Αγάπη» της Frou-Frou και της DDB που επιμελήθηκε η Semio, εκτελέστηκε με τήρηση όλων των προδιαγραφών ασφαλείας και με διεθνείς προδιαγραφές κινηματογράφησης, μεταφέροντας στην οθόνη όλη τη μαγεία του σεναρίου και της παιδικής αθωότητας. Μια εμπειρία που η Frou-Frou ανυπομονεί να χαρίσει και πάλι στους μαθητές, με περιηγήσεις στο εργοστάσιο με το πέρας των ειδικών μέτρων για τον COVID 19.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σποτ εδώ
 

 

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους