Πιστοποίηση TUV SUD για τα επαγγελματικά ελαστικά της Sailun

Τα ελαστικά Sailun έγιναν τον περασμένο τα πρώτα ελαστικά κινεζικής κατασκευής που αποκτούν τη διεθνώς αναγνωρισμένη ευρωπαϊκή πιστοποίηση TÜV SÜD. Η πιστοποίηση αφορά τη σειρά επαγγελματικών ελαστικών SDR1 TBR, που εφαρμόζονται σε φορτηγά και βαριά οχήματα και τα οποία κυκλοφορούν σε περισσότερες από τριάντα ευρωπαϊκές αγορές, ανάμεσά τους και η Κύπρος, όπου εισάγονται και διανέμονται από την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.
 
Η πιστοποίηση TÜV SÜD δεν αποτελεί μόνο απόδειξη των δυνατοτήτων της Sailun Tyres στην ανάπτυξη και κατασκευή υψηλής τεχνολογίας ελαστικών, αλλά δείχνει και την αποδοχή που έχουν τα ελαστικά της στην άκρως ανταγωνιστική ευρωπαϊκή αγορά.
 
Η τεχνολογική Έρευνα & Ανάπτυξη αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην στρατηγική της Sailun Tyres, η οποία θεωρεί ευθύνη της την επέκταση των ορίων της τεχνολογικής εξέλιξης των ελαστικών [που φτάνουν στους καταναλωτές.
 
Στις δοκιμές του οργανισμού TÜV SÜD το SDR1 ξεπέρασε κατά 16% το όριο απόστασης φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα, κατά ένα decibel (DB) το όριο για το θόρυβο και κατά 9% το όριο Rolling resistance (αντίσταση κύλισης). Τα επαγγελματικά ελαστικά SDR1 διακρίνονται για τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας τους, την άνεση αλλά και την εξοικονόμηση καυσίμων που προσφέρουν.
 
Ο οργανισμός TÜV SÜD της Γερμανίας είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης παγκοσμίως και θεωρείται ο Νο1 φορέας πιστοποίησης στον τομέα των ελαστικών.
 
Λίγα λόγια για τη Sailun
Η Sailun Tyres ιδρύθηκε το 2002 στην πόλη Qingdao της Κίνας και σήμερα αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένας κατασκευαστής που παράγει υψηλής ποιότητας, premium οικονομικά ελαστικά. Οι πέντε μονάδες παραγωγής της Sailun έχουν σήμερα δυνατότητα παραγωγής σχεδόν 50 εκατομμυρίων ελαστικών το χρόνο, ενώ στο Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογίας απασχολούνται πέρα των 300 ατόμων. 
 
Στην Κύπρο τα ελαστικά Sailun είναι διαθέσιμα στα επτά καταστήματα της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ σε όλες τις πόλεις και σε ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών.
 

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες