Γ. Γεωργίου: Στόχος να παραμείνουμε ο κορυφαίος προορισμός

Κάθε κρίση κρύβει ευκαιρίες και δυνατότητες να επανέλθεις πιο δυνατός. Το Nicosia Mall έχει όλα τα συστατικά, όπως, θέληση, ανθρώπινο δυναμικό και ικανότητες να το πράξει, επισημαίνει ο Γιώργος Γεωργίου, Γενικός Διευθυντής του Nicosia Mall, προσθέτοντας πως στόχος ήταν και είναι όπως το Nicosia Mall παραμείνει κορυφαίος προορισμός τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους καταστηματάρχες και τα brands.

Αυξήσεις μέχρι και 72%
To Nicosia Mall ξεκίνησε την επαναλειτουργία του στις 9 Ιουνίου 2020 με την άρση των περιοριστικών μέτρων. Από την πρώτη μέρα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγείας. Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ ικανοποιητικά. Οι επισκέψεις είναι αυξημένες σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές μας. Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα στοιχεία που αφορούν στις συνολικές πωλήσεις των καταστημάτων μας, οι οποίες ήταν σημαντικά ανοδικές, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Την ίδια στιγμή οι πλείστες κατηγορίες και χρήσεις μαγαζιών του Nicosia Mall αύξησαν σημαντικά τις πωλήσεις τους, σε σύγκριση με πέρσι. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι συγκεκριμένες κατηγορίες κατέγραψαν αυξήσεις μέχρι και 72%.

Πρώτα η ασφάλεια
Πρώτιστο μέλημά μας είναι να διασφαλίζουμε την υγεία και την ασφάλεια όλων των επισκεπτών και υπαλλήλων του Nicosia Mall. Ακολουθούνται πιστά οι εκάστοτε οδηγίες και συστάσεις των αρμόδιων Αρχών και λαμβάνονται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα. Ανάμεσα στα άλλα εφαρμόζονται τα ακόλουθα:
• Τήρηση του ορίου για μέγιστο αριθμό επισκεπτών.
• Έλεγχος θερμοκρασίας πελατών και υπαλλήλων.
• Διάθεση γαντιών μίας χρήσης και υγρού αντισηπτικού χεριών.
• Ενίσχυση καθαρισμού και απολύμανσης όλων των χώρων, αλλά και των μηχανημάτων, από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό.
• Λειτουργία συστημάτων αερισμού επί 24ώρου βάσεως και εξασφάλιση συνεχόμενης ροής φρέσκου αέρα σε όλους τους χώρους κυκλοφορίας των επισκεπτών.
• Τοποθέτηση κατάλληλων σημάνσεων για σκοπούς ενημέρωσης και καθοδήγησης του κοινού.
• Εργαστηριακός έλεγχος της ποιότητας του αέρα στους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους όπως και του νερού.
• Συνεχείς έλεγχοι για επιβεβαίωση της πιστής τήρησης των οδηγιών και συστάσεων των αρμοδίων Αρχών.
• Ετοιμασία λεπτομερούς οδηγού επαναλειτουργίας, με σκοπό την παροχή πολύτιμων συμβουλών αλλά και καθοδήγησης στους επισκέπτες, καταστηματάρχες, υπαλλήλους και γενικά σε όσους προσέρχονται στους χώρους του Nicosia Mall.
Επίσης, ενημερωνόμαστε συνεχώς για την πρόοδο στον τομέα της δημόσιας υγείας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αλλαγές στα πρωτόκολλα και τις διαδικασίες μας, σε περίπτωση που αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Πρώτος προορισμός
Στόχος μας ήταν και είναι να παραμείνουμε ο κορυφαίος προορισμός τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους καταστηματάρχες και τα brands. Η στρατηγική για επίτευξη του στόχου μας βασίζεται, ανάμεσα σε άλλα, στις ακόλουθες ενέργειες: Συνέχιση της πελατοκεντρικής πολιτικής μας. Συνεχής ενδυνάμωση στο tenancy mix του Nicosia Mall. Ενίσχυση των ήδη πολύ καλών σχέσεων με τους συνεργάτες κι ενοικιαστές μας. Εφαρμογή προληπτικής πολιτικής, ώστε να προλαβαίνουμε τα γεγονότα και όχι τα γεγονότα να προλαβαίνουν εμάς. Προσπάθεια να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό μας.

Οι προτεραιότητες του CEO
Οι προτεραιότητες μου ως CEO συμβαδίζουν απόλυτα με αυτές της εταιρείας. Όπως έχω ήδη αναφέρει και πιο πάνω, πρώτιστο μέλημα μας είναι να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια όλων των επισκεπτών και υπαλλήλων του Nicosia Mall. Επίσης, εξίσου σημαντικό για εμάς είναι να βοηθήσουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, τους συνεργάτες κι ενοικιαστές μας, ώστε να αντεπεξέλθουν στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Στήριξη στους συνεργάτες
Κάθε κρίση, όπως και η τρέχουσα, κρύβει ευκαιρίες και δίνει τη δυνατότητα να επανέλθεις πιο δυνατός. Το Nicosia Mall έχει όλα τα συστατικά, όπως, θέληση, ανθρώπινο δυναμικό, δυνατότητες, ικανότητες και δεξιότητες να το πράξει. Και είμαι πολύ υπερήφανος που είναι κάτι το οποίο έχουμε πετύχει από την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας μας. Επίσης, η κρίση, μας έδωσε την ευκαιρία να δείξουμε έμπρακτα στους συνεργάτες μας ότι θα είμαστε πάντοτε δίπλα τους και ιδιαίτερα στις δύσκολες για αυτούς στιγμές.

Λύσεις για τα ενοίκια
Σε αυτό το πλαίσιο το Nicosia Mall, αποδεικνύοντας έμπρακτα την θέληση του για στήριξή των συνεργατών του, αποφάσισε όπως δεν χρεώσει ενοίκια καθόλη τη διάρκεια της αναστολής των εργασιών του, ενώ για την περίοδο από την επαναλειτουργία του, μέχρι και την 31η Αυγούστου 2020, θα χρεώσει το 50% του συμφωνηθέντος ενοικίου. Μία σημαντική κίνηση αλληλεγγύης, η οποία αγκαλιάστηκε από τους συνεργάτες μας, που είχαν καθοριστικό ρόλο στην ομαλή και επιτυχή επαναλειτουργία του mall.

Πίσω στη ζωή
Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας και τους υπαλλήλους τους, ως επίσης και το ανθρώπινο προσωπικό και το διοικητικό συμβούλιο του Nicosia Mall, καθώς με τις ενέργειές τους έχουν συμβάλει καθοριστικά στην επιτυχή επαναλειτουργία του Nicosia Mall. Είναι καθήκον μας τόσο ως κοινωνίας όσο και σε προσωπικό επίπεδο να επανακτήσουμε πίσω την ζωή μας. Την ίδια στιγμή, όμως, αυτό πρέπει να γίνει με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία - τόσο τη δική μας όσο και των συνανθρώπων μας.

Better, stronger, together
Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να εφησυχάζουμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο, αλλά να συνεχίσουμε να τηρούμε πιστά όλες τις σχετικές οδηγίες και συστάσεις των αρμοδίων Αρχών, διασφαλίζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον για εμάς, τις οικογένειες, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Εμείς στο Nicosia Mall, με τη στήριξη των συνεργατών και των πελατών μας, θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη την υπόσχεση που έχουμε δώσει: Better, stronger, together!

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ