ALION: Παγκύπρια διανομή και καθημερινή παράδοση

Το όνομα Alion έχει τις ρίζες του από τα Αρχαία Ελληνικά που σημαίνει «ήλιος» απόλυτα συνυφασμένο με την ολόχρονη ηλιοφάνεια της Κύπρου. Η Alion παράγει φρέσκα αρωματικά, σαλάτες και φρούτα, εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης.

Με επίκεντρο τους καταναλωτές της, και τον πήχη πάντα ψηλά, εδώ και 30 χρόνια προσφέρει μεγάλη ποικιλία και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που σφραγίζονται με τις πιστοποιήσεις BRCGS (British Retail Consortium Global Standards), IFS (International Featured Standards),ISO 9001:2015, ISO 22000:2005, ISO 14001:2015,OHSAS 18001:2007 και QS(quality scheme for food). Αξίζει να σημειωθεί ότι   η θυγατρική εταιρία S&G Herbs Farm Ltd, η οποία παράγει τα προϊόντα για τις σαλάτες και αρωματικά, είναι πιστοποιημένη με GLOBALGAP with add on Tesco Nurture, και GRASP.

Με την χρήση υπερσύγχρονων μεθόδων συσκευασίας και πακεταρίσματος, τα προϊόντα Alion φτάνουν καθημερινά, ολόφρεσκα στα σπίτια των καταναλωτών. Η Alion είναι πλέον συνώνυμο με φρεσκάδα, ποιότητα, και πρακτικότητα, πάντα έτοιμη να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκα  Κυπριακά προϊόντα.

Η Alion μια εταιρεία καθαρά κυπριακή, καλλιεργεί τα δικά της λαχανικά ,φρούτα και αρωματικά  ακολουθώντας διαδικασίες πλυσίματος που εγγυούνται ένα ποιοτικό τελικό προϊόν με αρώματα και γεύσεις καθαρά Κυπριακές.

Επίσης είναι συνώνυμη με ένα υγιεινό τρόπο ζωής, προσφέροντας  προϊόντα ιδανικά για vegans & vegetarians.

Τους τελευταίους μήνες λόγω των δύσκολων συνθηκών λόγω κορονοιού, όπου οι καταναλωτές είχαν περιορισμένες εξόδους, και απέφευγαν τις συχνές εξόδους σε υπεραγορές, η Alion έκανε τα πάντα για να μπορέσει να ικανοποιήσει τους πελάτες της, και με επιτυχία έχει ενσωματώσει την Παγκύπρια διανομή προϊόντων σε συνεργασία με την online πλατφόρμα του Foody.

Οι καταναλωτές της αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία με μεγάλο ενθουσιασμό , γιατί πλέον μπορούν καθημερινά να απολαμβάνουν ολόφρεσκα έτοιμα πλυμένα προϊόντα, τα οποία ακολουθούν διαδικασίες υγιεινής, νιώθοντας ασφάλεια και εμπιστοσύνη, χωρίς να σπαταλούν τον πολύτιμο τους χρόνο.

Η διαδικασία για παραγγελία είναι απλή, και μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του Foody,επιλέγοντας το κατάστημα ALION & more,είτε τηλεφωνικώς στο 22870644. Καθημερινά Παγκύπρια διανομή, και καθημερινή παράδοση εντός της ημέρας. Τα προϊόντα Alion διατίθενται σε όλες τις υπεραγορές της Κύπρου.

https://foody.com.cy/gr/menu/alion-salads-and-more-nicosia
 

Δειτε Επισης

Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls