Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Τον Ιούλιο κάνε τη διαφορά με Seat Arona!

Η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο και το SUV για τους τολμηρούς, το Seat Arona είναι εδώ, για να κάνει τη διαφορά! Το SUV, που τόσο αγαπήθηκε, είναι έτοιμο να σε πάει παραλία, συνδυάζοντας το τρίπτυχο στιλ, άνεση και ασφάλεια, σε νέα ασυναγώνιστη τιμή. Η Unicars, τον Ιούλιο, μας προτείνει ένα μοναδικό compact SUV, το Seat Arona, αποδεικνύοντας και την εξειδίκευση της, ως SUV Expert,  στην πλέον ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία στην αγορά του αυτοκινήτου.
 
Στην εκπληκτική τιμή των 16.900,00€ αυτόματο και με πλούσιο εξοπλισμό, το Seat Arona σε περιμένει να το αποκτήσεις για να σου κάνει τη ζωή ευκολότερη. Με τεχνολογίες υποβοήθησης που συναντώνται σε μεγαλύτερες κατηγορίες, συνδεσιμότητα, κορυφαία ασφάλεια, πλούσιους εσωτερικούς χώρους και με το τεράστιο πορτ μπαγκάζ των 400 Lt, το Arona κάνει τη διαφορά, με λύσεις μετακίνησης για κάθε δυνατή ανάγκη.
 
Κομψό, ευρύχωρο, πρακτικό και άνετο για τις καθημερινές μετακινήσεις, στιβαρό, σπορ και αποδοτικό για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου και όλα αυτά, κάνοντας τη διαφορά στην κατηγορία του, με την καλύτερη τιμή της αγοράς.
 
Μπορείτε να δείτε από κοντά το Seat Arona στα Mall of Cyprus και Nicosia Mall στη Λευκωσία, και στη Λεμεσό στο My Mall, καθώς και στους εκθεσιακούς χώρους της SEAΤ, σε όλες τις πόλεις.
 
Και επειδή η Unicars πάντα καινοτομεί και κάνει τη διαφορά, διαμόρφωσε το δικό σου SEAT Arona, από την άνεση του καναπέ σου, στο χρώμα της αρεσκείας σου και με τον εξοπλισμό της επιλογής σου, στη νέα πρωτοπόρα  πλατφόρμα UniCARS 4All.
 
Αυτό τον Ιούλιο, λοιπόν, κάνε τη διαφορά με Seat Arona!
 

Δειτε Επισης

Αυξήσεις τιμών έως 48% ενόψει Καθαράς Δευτέρας αλλά και σημαντικές μειώσεις
Οι εμπορικοί σύμμαχοι της Κύπρου-Από πού εισάγουμε και πού εξάγουμε προϊόντα
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμός ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Το κατάστημα του μέλλοντος ανοίγει την πόρτα του στο Cyprus Grocery Retail Conference
Στις τάξεις του Παγκύπριου Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου το Superhome Center
Νicosia Mall: Η απόλυτη εμπειρία shopping και διασκέδασης
Τα υβριδικά αυτοκίνητα προσελκύουν τους αγοραστές-Τα top brands
Δέκα εντολές για το σεξ και το λιανικό εμπόριο
Βλέπει οφέλη για τα κέρδη των ναυτιλιακών εταιρειών από τις διαταραχές στην Ερυθρά ο Fitch
Ανεβάζουν τα μερίδια τους στην αγορά ηλεκτροκίνητα και υβριδικά αυτοκίνητα