Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Νέα Γκάμα Βρεφικών Δημητριακών Nestle

Η βρεφική διατροφή ήταν το σημείο εκκίνησης της εταιρείας Nestlé και ακρογωνιαίος λίθος των προσπαθειών από το 1867, συνδυάζοντας τα καλύτερα στη φύση και τη διατροφική επιστήμη για να παρέχει στα μωρά πλούσια θρεπτικά συστατικά  σε τρόφιμα που αγαπούν και χρειάζονται σε κάθε στάδιο της  ανάπτυξης τους. Τα τελευταία χρόνια επενδύει στη δημιουργία πιο υγιεινών και νόστιμων προϊόντων, αφαιρώντας τη ζάχαρη. 

Η γνωστή και αγαπημένη σε όλους οικογένεια βρεφικών δημητριακών Nestlé μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με τρεις νέες υπέροχες γεύσεις, χωρίς προσθήκη ζάχαρης*, χωρίς χρωστικές και συντηρητικά**, με νέα εμφάνιση και σε συσκευασία των 400g: Ρυζάλευρο με λαχανικά, Δημητριακά με φρούτα και Δημητριακά με μέλι.

Τα βρεφικά δημητριακά Nestlé είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο, ψευδάργυρο, βιταμίνες όπως Α και C καθώς και με προβιοτικό Bifidus BL. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά συμβάλουν στη φυσιολογική ανάπτυξη και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα προβιοτικά Bifidus BL είναι όμοια με τα bifido-βακτηρίδια που βρίσκονται στο πεπτικό σύστημα των βρεφών που θηλάζουν.

Όταν λοιπόν έρθει η ώρα να επιλέξεις, θέλεις να ξέρεις ότι επιλέγεις το καλύτερο! Τα βρεφικά δημητριακά της Nestlé είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσει το μωρό σου τις στερεές τροφές γιατί του προσφέρουν ποικιλία στη γεύση, στην υφή και σταδιακή εισαγωγή στη γλουτένη.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσικό από τη φροντίδα που μια μητέρα προσφέρει στο μωράκι της. Γι’ αυτό… μια δεύτερη ματιά είναι σημαντική όταν πρόκειται για τη διατροφή του! 

Τα Βρεφικά Δημητριακά Nestlé κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 400g. Ακόμα περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ: (https://www.nestlebaby.gr/brand/nestle-vrefika-dimitriaka).
 
*Περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα.
**Όπως προβλέπεται από την τρέχουσα Νομοθεσία.
 
 
Τα Βρεφικά δημητριακά Nestlé εισάγονται και διανέμονται από την εταιρεία Vassos Eliades Ltd και είναι διαθέσιμα στα ράφια όλων των υπεραγορών.

Δειτε Επισης

Οι βέλτιστες τροποποιήσεις που εγκρίθηκαν στο σχέδιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ
DHL Express Κύπρου: Η συνεργασία με Yellow Applications για το λογισμικό Exelsys HCM-Ορόσημο για την εταιρεία
Δωρεάν υπηρεσίες και μειωμένες χρεώσεις από την Ελληνική Τράπεζα για τους πελάτες της
Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Φ. Στασόπουλος: Από πού πηγάζει η αύξηση κερδοφορίας της Ελληνικής-Θετική εξέλιξη η συμμετοχή της Eurobank
Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
Eurobank Hub: Εκεί που κτυπά η καρδιά της τράπεζας και κτίζεται η τεχνολογική ανάπτυξη του ομίλου (pics)